Lider na tržištu

Uniqa Osiguranje predstavilo 20 godina uspješnog poslovanja u BiH

Gospodarstvo / Flash | 11. 05. 2017. u 14:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

UNIQA osiguranje je u 2016. godini ostvarilo prvo mjesto na tržištu Bosne i Hercegovine, a već dvije godine lider je u životnom osiguranju na našem tržištu.

Na konferenciji za novinare održanoj u sarajevskoj Vijećnici, u ime ove osiguravajuće kuće su se obratile Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja i Amela Omerašević, izvršna direktorica i članica Uprave UNIQA osiguranja.

One su prisutne informirale o dosadašnjim dostignućima, trenutnim aktivnostima i budućim planovima. UNIQA osiguranje je u 2016. godini ostvarilo prvo mjesto na tržištu BiH do čega je došlo kontinuiranim razvojem poslovanja i uvođenjem novih proizvoda, što je rezultiralo povjerenjem sve većeg broja klijenata.

Ostvarena premija u 2016. je 58.431.980 KM. Senada Olević, direktorica UNIQA osiguranja, je ovom prilikom izjavila: “Tijekom proteklih 20 godina UNIQA osiguranje je nastojalo zadobiti i zadržati povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera. U vrijeme složenih uvjeta poslovanja i vrlo nelojalne tržišne konkurencije UNIQA osiguranje je uspjelo ostvariti poziciju tržišnog lidera na području BiH u 2016. godini po ukupnoj premiji i potvrditi prvu poziciju po životnom osiguranju. Liderska pozicija nas raduje, ali nam je još bitnija financijska stabilnost Društva i kontinuirani rast svih financijskih pokazatelja, jačanje rezervi i kapitala, rast aktive i dobiti. Dijelim nadu i zajedničku želju sviju nas, da postanemo još uspješniji i da daljnjim napretkom ojačamo našu prisutnost na tržištu Bosne i Hercegovine.“

U 2017. godini UNIQA osiguranje nastavlja sa usavršavanjem svoje ponude koja je uvijek dizajnirana na osnovu potreba klijenata.

UniCare je novi proizvod životnog osiguranja sa povratom premije. UNIQO dječje osiguranje je kreirano kako bi klijenti svojim mališanima osigurali bolje obrazovanje i svijetlu budućnost. Tijekom svog postojanja, UNIQA osiguranje je aktivno sudjelovalo u aktivnostima koje se tiču društvene odgovornosti i učestvovalo u projektima koji su doprinosili razvoju bh. društva.

Ovom prilikom su najavljene donacije udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka u FBiH“ i „Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ iz Republike Srpske“ u ukupnom iznosu od 10.000.00 KM UNIQA osiguranje, kroz stalno unaprjeđenje proizvoda, svoje djelovanje usmjerava ka dugotrajnom odnosu sa klijentima i zadržavanju prve pozicije na tržištu BiH, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close