Javna rasprava

Tko je ukrao tri dana? Mostarci, zanimaju li vas džepovi Grada?

Odluka je javnosti odaslana 13. prosinca, s tri dana zakašnjenja.
Gospodarstvo / Novac | 13. 12. 2021. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradsko vijeće Grada Mostara donijelo je na svojoj 14. redovitoj sjednici, održanoj 9. prosinca Odluku o javnoj raspravi za Nacrt Proračuna Grada Mostara za 2022. godinu pa se zadužuju Stručna služba Gradskog vijeća Grada Mostara i Tajništvo Gradonačelnika, da organiziraju javnu raspravu od 10. do 17. prosinca.

No, odluka je javnosti odaslana 13. prosinca, s tri dana zakašnjenja.

Gradsko je vijeće pozvalo građane, predstavnike NVO i političke subjekte u Gradu Mostaru, ''da sudjeluju u kreiranju Proračuna Grada Mostara za 2022. godinu i da svoje argumentirane prijedloge, sugestije, amandmane kao i primjedbe, dostave do 17.12.2021.godine, Stručnoj službi Gradskog vijeća Grada Mostara''.

''Prijedlozi, sugestije, amandmane kao i primjedbe, mogu se dostaviti na e-mail Gradskog vijeća Grada Mostara [email protected] kao i putem protokola Gradske uprave'', navedeno je.

Nakon javne rasprave o Nacrtu Proračuna Grada Mostara za 2022.godinu, Služba će dostavljeni materijal proslijediti Gradonačelniku Grada Mostara, a gradonačelnik Grada Mostara će Gradskom vijeću Grada Mostara dostaviti prijedlog Proračuna Grada Mostara za 2022.godinu, na usvajanje u roku od pet dana nakon završetka javne rasprave.

Naime, na spomenutoj sjednici donesen je Zaključak o prihvaćanju nacrta proračuna Grada Mostara za 2022. godinu.

Pročitajte i kako Mostar dijeli plaće.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close