Jednostavno

Plaćajte mobilnim novčanikom s Mastercard karticom i ostvarite povrat novca

U promociji u BiH sudjeluju banke koje su svojim korisnicima s Android uređajima omogućile beskontaktno plaćanje…
Gospodarstvo / Novac | 04. 12. 2023. u 16:07 Promotivni sadržaj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taksi, prva jutarnja kava, ručak na poslu, namirnice za ručak, poklon za prijateljicu, omiljena slastica za najmlađe, spontana kupovina džempera koji ste vidjeli u izlogu… Koliko puta tokom dana nešto platite? Odgovor je uvijek drugačiji, ali sigurno mnogo puta izvadite novčanik, iz njega karticu i obavite plaćanje.

Za to vrijeme mobilni telefon vam je sigurno sve vrijeme u ruci ili nadohvat ruke. Zašto onda ne biste plaćali mobilnim novčanikom?

Još ako ste korisnik Mastercard kartice i imate mobilni novčanik, čeka vas najbolji dio. Tijekom prosinca za pet plaćanja mobilnim novčanikom u kojem je vaša Mastercard kartica u bilo kojoj vrijednosti  dobivate povrat od 5 KM. I tako tri puta tijekom trajanja kampanje.

U promociji u BiH sudjeluju banke koje su svojim korisnicima s Android uređajima omogućile beskontaktno plaćanje putem mobilnog novčanika u okviru kojeg je digitalizirana Mastercard debitna i/ili kreditna kartica: UniCredit Bank d.d. Mostar, UniCredit Bank a.d. Banja Luka, Raiffeisen Bank d.d. BiH, NLB Banka d.d. Sarajevo, NLB Banka a.d. Banja Luka i ProCreditBank d.d. Sarajevo.

  / Mobilni novčanik 

Mobilni novčanik je digitalizirana platna kartica koja omogućava beskontaktno plaćanje na POS terminalima gdje god je ono dostupno.

Mobilni telefon, koji svakako imate kod sebe, jednostavno se pretvara u sigurno sredstvo plaćanja tako što se podaci o kartici unesu u odgovarajuću aplikaciju mobilnog novčanika, a zatim se plaća jednostavnim prislanjanjem telefona na beskontaktni POS terminal. Plaćanja se može potvrditi skeniranjem lica ili otiska prsta, ili ukucavanjem šifre za otključavanje telefona.

Jednostavno je, zar ne? Uz to je sigurno, jednostavno, pouzdano i praktično.

 

Kopirati
Drag cursor here to close