Oporavak

Objavljen prvi EU4Agri javni poziv vrijedan 3 milijuna KM

Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2020. godine do 15.00.
Gospodarstvo / Novac | 30. 07. 2020. u 10:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt Europske unije EU4Agri objavio je javni poziv vrijedan 3 milijuna KM za dodjelu bespovratnih sredstava tj. investicija u prerađivačke kapacitete i marketing poljoprivredno-prehrambenih proizvoda, odgovarajući ujedno i na potrebe za oporavkom od krize prouzrokovane COVID19 pandemijom.

Na javni poziv se mogu prijaviti poduzeća, obrti/preduzetnici i zadruge koja sebave preradom poljoprivrednih proizvoda i/ili proizvodnjom prehrambenih proizvoda i upisani su u registar klijenata kod nadležnog ministarstva/institucije, i koja u vlasničkoj strukturi imaju manje od 25% javnog kapitala ili glasačkih prava tog javnog kapitalai nisu članica holdinga.

Svaki podnositelj prijave može aplicirati za bespovratna sredstva u iznosu od 60,000 do 300,000 KM (bez PDV-a), temora osigurati vlastito sufinansiranje od minimalno 35% ukupnog iznosa predložene investicije.

Svi zainteresirani mogu pristupiti javnom pozivu putem web stranice UNDP u BiH pod sekcijom Javni pozivi.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 30. rujna 2020. godine do 15.00.

Ovo je prvi u nizu javnih poziva u sklopu EU4Agri projekta. Okvirnu listu svih javnih poziva projekta EU4Agri možete preuzeti ovdje.

EU4Agrije četverogodišnji (2020-2024) projekt Europske unije vrijedan 20.25 milijuna eura čiji je cilj modernizacija poljoprivredno-prehrambenog sektora u Bosni i Hercegovini.Projekt provode i sufinansiraju Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP) u BiH i Češka razvojna agencija (CzDA).

Kopirati
Drag cursor here to close