Mostarska Ruža

Marriott - Luksuzni hotel za turiste koji će tek otkriti Mostar

Gospodarstvo / Novac | 18. 08. 2017. u 11:57 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Zgradu ćemo završiti krajem godine, a prve turiste ćemo početi primati u sljedećoj turističkoj sezoni, dakle u ožujku 2018. godine'', rekao je za Bljesak.info generalni menadžer hotela Marriott Mostar Marwan Ragheb.

Kako nam je rekao Ragheb završeni su vanjski radovi na zgradi hotela, te su orijentirani na unutrašnjost, tako da se rade podovi, izrađuju zidovi. Rekao je kako već znaju kako će sobe otprilike izgledati.

Istaknuo je kako se radi o velikoj zgradi, te se radovi odvijaju kat po kat. Rekao je kako u planu imaju zaposliti oko 200 djelatnika.

Bazen na krovu

''U hotelu će raditi oko 200 osoba tijekom turističke sezone. Tijekom zimskog razdoblja taj broj će se smanjiti'', objasnio nam je Ragheb.

Luksuzni hotel će imati 182 sobe i apartmana, a gosti će moći noćiti u predsjedničkom ili diplomatskom apartmanu. Imat će priliku uživati u fitness centru i spa. Ono što ovaj hotel čini posebnim svakako je bazen na vrhu zgrade.

''Bazen na krovu će biti završen kad i ostatak hotela. Veličina će mu biti kao pola olimpijskog bazena. Bit će to jedan od unikatnijih bazena u Mostaru, ali i cijeloj regiji. Bit će napravljen od novijih materijala'', rekao je Ragheb za Bljesak.info.

Ovaj hotel svojim gostima želi pružiti jedinstven gastronomski užitak, tako će imati priliku jesti jela iz svjetskih kuhinja poput azijske, talijanske.

Delicije iz svjetske kuhinje

''Vjerujemo da gosti Marriotta nisu danas u Mostaru i mi ćemo ih dovesti u ovaj grad. Misija našeg hotela je učiniti Mostar mnogo atraktivnijim za sastanke, kongrese, elitniju klijentelu'', rekao nam je Ragheb. Dodao je da se nada da će Marriott postati mjesto društvenog okupljanja.

Kaže kako je Mostar legendarna destinacija koja je izuzetno atraktivna turistima.

''Mostar je možda mali grad, ali je jako atraktivan turistima. Ima velike turističke potencijale i dobru lokaciju. Blizu je Dubrovnik, Split, Sarajevo. Kad ste u Mostaru možete posjetiti Konjic, Stolac, Međugorje'', rekao je Ragheb i dodao da se nada da će se grad još infrastrukturno razviti.

Kad su u pitanju drugi hoteli u Mostaru, smatra da Marriott nema konkurenciju, jer se radi o hotelu koji nosi svjetsko ime. Dodaje da će se nada da će otvaranje ovog hotela pridonijeti razvoju Mostara u svakom pogledu.

''Ljudi koji budu dolazili u naš hotel žele izravno sletjeti u Mostar, što će biti dobro i za nas i za ostale u turizmu. Otvaranje ovog hotela bit će dobro i za trgovinu jer ćemo kupovati voće, povrće, piće i ostalo'', objašnjava Ragheb.

''Marriott je vidljiv klijentima iz cijeloga svijeta i oni će doći u Mostar'', rekao je Ragheb za Bljesak.info.

Marriott International, Inc. je vodeća svjetska tvrtka za smještaj s više od 6.000 nekretnina u 122 zemlje. U 2016. godini je ostvarila prihod od 17 milijardi dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close