Dinamični rast

ASA osiguranje: Dinamičan rast i najbrža isplata štete u 2021. godini

Rast premije od 21,2%, rekordna ažurnost isplate štete od čak 98,86% i suvremena korisnička rješenja obilježile su poslovnu 2021. poznatog bh. osiguravatelja
Gospodarstvo / Novac | 07. 03. 2022. u 12:27

Tekst članka se nastavlja ispod banera

ASA Osiguranje nastavlja s dinamičnim rastom iz godine u godinu tako da je i u 2021. godini nadmašilo poslovne rezultate iz 2020. Ulaganje u razvoj poslovnih procesa, prilagođavanje i približavanje usluga osiguranja klijentima s ciljem isporučivanja vrhunskog korisničkog iskustava se pokazalo kao ispravan pristup naveli su u ovoj renomiranoj osiguravajućoj kući.

"Izuzetno smo ponosni na 2021. godinu. Visoko zadovoljstvo kupaca i visoka stopa obnove osiguranja su kruna našeg uspjeha u prethodnoj godini. Godinu smo završili s rastom premije od 21,2% koja sa 31.12 2021 iznosi 45,462,206 KM. Jako smo zadovoljni ovim brojkama", kazao je Adnan Hodžić, predsjednik uprave ASA Osiguranja i direktor društva.

Tijekom prošle godine ASA Osiguranje je napravilo vrlo značajan iskorak na području digitalizacije procesa, što je također jedno od ključnih strateških opredjeljenja najbrže rastućeg bh. osiguravatelja. Rezultat tih aktivnosti je novi i unaprijeđeni Webshop te usluge Online prijave šteta. Digitalni servis koji posebno ističu u ASA Osiguranju, a koji je dosta ispred drugih rješenja na tržištu jeste usluga Sam svoj procjenitelj, zahvaljujući kojoj klijenti putem suvremene digitalne platforme na jednostavan način mogu da obave procjenu nastale štete i osiguraju isplatu štete u rekordno kratkom roku. Ovo jedinstveno rješenje na našem tržištu svojom fleksibilnošću poštuje i štedi vrijeme osiguranika, koji kroz sam proces digitalnim putem i potpuno sigurno vodi stručno osoblje ASA Osiguranja, pružajući neophodnu podršku, uputstva i instrukcije.

"Predano radimo na tome da istinski razumijemo potrebe naših klijenta i fokus nam je na izvrsnu i pojednostavljenu korisničku uslugu i rješenja. Naša želja da na najjednostavniji mogući način budemo tamo gdje nas klijenti trebaju i u vrijeme kada im je to potrebno, je rezultirala da smo već 9 godina za redom šampioni i lideri u brzini isplate šteta. To je temelj koji je izuzetno značajan za izrazito veliki procenat obnova osiguranja u našem društvu, a što nam trenutni rezultati i pokazuju", kaže izvršni direktor i član uprave ASA Osiguranja Arnes Hadžiosmanović, dodajući "Ovo su pokazatelji na koji svi u društvu možemo biti ponosni."

Nakon perioda obilježenog Covid-19 pandemijom, uslijedio je period privrednog oporavka. Iako je komercijalno tržište osiguranja na visokoj razini, čelni ljudi ASA Osiguranja navode da su duboko svjesni izazova pred kojim ovaj domaći osiguravatelj stoji u 2022. godini.

"Ovdje prvenstveno mislimo na makroekonomske okolnosti i inflatorna kretanja. Tim ASA Osiguranja i poslovni model koji primjenjujemo sigurno i u 2022. godini nastavlja kreirati vrijednost i potvrđuje našu ulogu pouzdanog partnera u osiguranju za klijente i zajednicu u kojoj djelujemo“, zaključuje Adnan Hodžić.

Kopirati
Drag cursor here to close