Nagradna igra

Addiko mobilno bankarstvo za redovne i vanredne situacije

Korištenjem usluge Addiko Mobile, nećete samo pojednostaviti plaćanje, nego ćete i uštediti, ali i biti u mogućnosti da osvojite vrijedne nagrade.
Gospodarstvo / Novac | 11. 05. 2020. u 10:33 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Addiko mobilno bankarstvo za redovne i vanredne situacije

Ukoliko ste jedna od onih osoba koja cijeni svoje vrijeme i zna kako prilagoditi okolinu svojim potrebama i željama, mobilno bankarstvo je pravi način da budete efikasni i u pokretu ili iz udobnosti vašeg doma. Uz mobilno bankarstvo možete izbjeći nepotrebno čekanje u redovima, a u trenutnoj epidemiološkoj situaciji biti primjer odgovornog ponašanja.

Korištenjem usluge Addiko Mobile, nećete samo pojednostaviti plaćanje, nego ćete i uštediti, ali i biti u mogućnosti da osvojite vrijedne nagrade. Korištenjem Addiko Mobile usluge možete učestvovati u nagradnoj igri, te postati vlasnici pametnog telefona Samsung A50, JBL bežičnih slušalica ili ACME powerbank punjača za telefon. U okviru naše nagradne igre, svaki mjesec nagrađujemo po 6 najsretnijih klijenata - korisnika Addiko Mobile usluge, 3 klijenta Addiko Bank ad Banja Luka i 3 klijenta Addiko Bank dd Sarajevo. Učešće u nagradnoj igri je veoma jednostavno. Dovoljno je da tokom jednog mjeseca napravite tri transakcije plaćanja uslugom Addiko Mobile, koja su, u skladu sa trenutnom situacijom, do 31.05.2020. bez naknade.

Nagradna igra traje do kraja ove godine, pa i vi imate velike šanse osvojiti jednu od vrijednih nagrada.

Dodatno, Addiko mobilno bankarstvo vam omogućava konstantni uvid u stanje i promjene po svim Addiko računima, te prati i pamti vaše platne naloge. Pored toga, Addiko mobilna aplikacija koja je sjajno ocijenjena od strane korisnika na svim platformama, klijentima omogućava da na svojim Apple i Android uređajima lociraju najbliži Addiko bankomat ili Addiko poslovnicu i još mnogo toga.

Addiko mobilno bankarstvo je pravi izbor za sve klijente u redovnim i vanrednim situacijama!

Kopirati
Drag cursor here to close