Radovi u tijeku

Započela rekonstrukcija velikog parkinga u središtu Čapljine

Gospodarstvo / Flash | 14. 06. 2016. u 10:50 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središte Čapljine postalo je u utorak veliko gradilište, s obzirom da su strojevi započeli ''paranje'' starog asfalta i pripremu terena za rekonstrukciju velikog parkinga kod Gradske sportske dvorane.

Naime, kako Bljesak.info doznaje iz Službe prostornog uređenja i graditeljstva Općine Čapljina, u okviru sanacije uredit će se 2.300 m² parkinga te oborinska odvodnja koja je na ovom parking nije funkcionirala za većih kiša, što je stvaralo ogroman problem građanima i korisnicima parkinga.

Na parkingu sportskog centara dodat će se i hortikulturi detalji, drvored na središnjem dijelu i zeleni otok uz ogradu sportskog centra.

Rekonstrukcijom ovog parkinga dobit će se više parkirnih mjesta, a uvest će se i red na ovom parliralištu, s obzirom da do sada parkirna mjesta nisu bila označena, što je dovodilo vozače u nezgodne situacije prilikom većih gužvi.

Također doznajemo kako će radovi trajati desetak dana, a iz navedene Službe zamolili su građane Čapljine da za vrijeme trajanja radova ne koriste ovaj parkirni prostor.

Treba također istaknuti kako je Čapljina jedan od gradova s najvećim brojem parkirališta u Hercegovini te da se parking u ovom gradu, za razliku od primjerice Mostara i Ljubuškog, ne naplaćuje.

Kopirati
Drag cursor here to close