Ulaganje u budućnost

Za SUPERIORan osjećaj sigurnosti vas i vaših najmilijih

SUPERIOR vam omogućava da za jednu premiju dobijete tri osigurane sume, a po isteku osiguranja vrši se povrat premije do 90%.
Gospodarstvo / Flash | 29. 11. 2018. u 08:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaganje u budućnost je nešto čemu svi težimo, no ulaganje u zdravlje ipak mora biti prioritet, jer je jedino tada naša budućnost izvjesna. Briga o zdravlju treba biti kontinuirana i provoditi se na svim nivoima. Zdrava ishrana, redovna fizička aktivnost, preventivni pregledi samo su neki od načina da svoje i zdravlje najmilijih učinimo kvalitetnijim.

U vremenu brzog življenja, sigurno ne uspijevamo sprovoditi sve od navedenog, što u konačnici narušava naš život i zdravlje. Stoga je potrebno razmisliti i o drugim načinima ulaganja u budućnost i zaštitu našeg zdravlja, kao npr. ugovaranje životnog osiguranja.

Životna osiguranja osim primarne uloge da zaštite naš život i zdravlje, kada je to potrebno, pružaju nam dodatnu sigurnost i određenu psihološku rasterećenost. Prilikom odabira životnog osiguranja, važno je voditi računa o tome da izaberemo program koji najbolje odgovara našim potrebama.  

Jedan od proizvoda koji je kreiran u skladu s potrebama tržišta i od strane vodećih europskih stručnjaka je SUPERIOR, životno osiguranje koje predstavlja savršenu kombinaciju osiguranja života i zaštite od rizika nastanka velikog broja teških oboljenja, s višestrukim isplatama osiguranih suma. Nalazi se u ponudi Vienna osiguranja, a ovaj jedinstveni proizvod na tržištu BiH predstavlja najbolji omjer cijene i kvalitete, dok s druge strane zadovoljava sve vaše potrebe. Evo i kako.

SUPERIOR vam omogućava da za jednu premiju dobijete tri osigurane sume, a po isteku osiguranja vrši se povrat premije do 90%. Važno je napomenuti da u slučaju nastanka oboljenja i isplate osiguranog iznosa, vaša polica osiguranja ne prestaje nego i dalje jednako vrijedi, a u smislu solidarnosti osiguravajućeg društva s nastalim okolnostima vi plaćate manju premiju u budućnosti. Stoga, ako želite vrhunsku zaštitu i superioran osjećaj sigurnosti, odaberite SUPERIOR.

Kopirati
Drag cursor here to close