Grantovi

Vlada daje novac za nova radna mjesta

Gospodarstvo / Flash | 04. 08. 2016. u 12:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vlada Hercegbosanske županije poziva sve zainteresirane s područja županije za sudjelovanje u Pozivu za dostavljanje prijedloga projekata za financiranje iz grantova EU koji je objavila Međunarodna organizacija rada (ILO) u okviru projekta "Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u BiH".

Cilj je poziva kroz koncepte projektnih prijedloga utvrditi prioritete za sudjelovanje u natječaju za dodjelu grantova u vrijednosti između 150.000,00 - 200.000,00 eura koji će biti dodijeljeni u vremenskom razdoblju (2016.-2018.), priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću Vlade Hercegbosanske županije. Poziv je otvoren do 30. kolovoza 2016. godine.

Ovim putem se pozivaju svi zainteresirani da svoj interes i kratki opis projekta/aktivnosti iskažu do 10. kolovoza i opise dostave u Ured predsjednika Vlade kako bi se izvršila procjena potreba i utvrdile moguće aktivnosti, potencijalni prijavitelji i svi ostali detalji oko prijave.

Također, cilj je poziva stvaranje novih radnih mjesta i podrška lokalnom razvoju kroz suradnju gradova/općina, zavoda za zapošljavanje, obrazovnih institucija, poduzeća, nevladinih udruga, razvojnih agencija, sindikata, komora i ostalih.

Detaljne informacije o Pozivu mogu se pronaći na linku, a projekti se mogu poslati na e-mail adrese: [email protected] i [email protected] do 10. kolovoza 2016. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close