SPC Narenta

VIDEO | Ruglo Mostara postaje moderni stambeni centar

Gospodarstvo / Flash | 28. 03. 2017. u 13:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napušteni objekt u mostarskom naselju Centru 3, koji je godinama stvarao probleme stanovnicima ovog naselja, napokon će zasjati u novom ruhu. Naime, na ovom području gradit će se moderni stambeni centar Narenta.

Radovi počinju uskoro, a u roku 18 mjeseci niknut će stambeno-poslovni objekt koji se proteže na 5500 m2. Bit će napravljeno 66 stanova površine od 30 m2 do 90 m2 koji će biti opremljeni kvalitetnim i modernim materijalima.

Cijena stanova će biti od 2200 KM/m2. 'Narneta' će nuditi dovoljan broj parking mjesta, te supermarket u prizemlju zgrade.

Investitor projekta je GM Logistics.

Projekt Narenta - Mostar from Div Design Studio on Vimeo.

''Zgrada je u korelaciji sa urbanom gradskom zonom neposrednom blizinom mostarske avenije, samim tim i mosta Avenija-Sutina, no s druge strane i prirode i rijeke. Unutar nekoliko minuta hoda već se nalazite u blizini svih sadržaja potrebnih za svakodnevni život: osnovna škola, vrtić, ambulanta, dječje igralište, više fakulteta, trgovački centar, kino, kolodvor, te rekreacijski tereni i bazeni. Ova zgrada položajem balansira između novogradnje i klasičnog štiha Centra 3'', rekli su investirori za Bljesak.info.

Kažu kako se stambeno-poslovni centar 'Narenta' nalazi na atraktivnoj lokaciji poželjnoj za kvalitetan život po mjeri čovjeka.

''Blizina novog mosta, Avenija-Sutina, pruža mogućnost da se iz centra grada jednostavno priključite izlazu M-17. Naš moto je "živi život udobno", te smo se zaista i potrudili kako bismo to ostvarili. 'Narenta' je urbana zgrada i svojim položajem omogućava lak pristup kulturnom i turističkom izboru u gradu čiji se dijelovi nalaze pod zaštitom UNESCO-a'', dodaju investitori.

Investitori su izrazili interes, da osim prostora oko zgrade, pomognu uređenju prostora iza 'japanske škole'' koji već godinama stanovnicima zadaje probleme. Naravno, ovo će učiniti ako se Grad Mostar složi s ovim prijedlogom.

Kopirati
Drag cursor here to close