Poslovna mreža

Vakufska banka otvorila poslovnicu u Bugojnu na novoj lokaciji

Gospodarstvo / Flash | 01. 04. 2016. u 14:07 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U proteklih godinu dana Vakufska banka d.d. Sarajevo je najviše ulagala u razvoj poslovne mreže, obnovu poslovnica i modernizaciju usluga. Ovaj trend je nastavljen i u 2016. godini, te je dana 31. ožujka 2016. godine svečano otvorena poslovnica Bugojno na novoj lokaciji.

Poslovnicu su simboličnim presijecanjem vrpce svečano otvorili direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo Mirzet Ribić i Hasan Ajkunić, načelnik općine Bugojno.

''Otvaranje poslovnice Bugojno na novoj lokaciji je još jedan korak u radu na obnovi i razvoju poslovne mreže naše Banke. Ovaj put prati i intenzivan rad Banke na razvijanju usluga i proizvoda za stanovništvo i gospodarstvenike. Naša banka je u protekloj godini pozitivno poslovala i ostvarila dobre rezultate, usprkos izazovnom okruženju. U sljedećem razdoblju ćemo nastaviti sa unapređenjem poslovne mreže, kvalitetom proizvoda i usluga naše banke, a sve sa ciljem da naši građani imaju jaku domaću banku koja će zadovoljiti sve njihove potrebe, te pružiti kvalitetna financijska rješenja'', izjavio je Mirzet Ribić, direktor Vakufske banke d.d. Sarajevo.

S ciljem zadovoljenja potreba klijenata, pružajući inovativne i kvalitetne proizvode Vakufska banka je ponudila i novi proizvod Super Karticu koja omogućava plaćanje roba i usluga i podizanje gotovine uz otplatu na rate. Posebna pogodnost ove kartice je da klijenti otplatu na rate vrše bez kamate do 12 mjeseci.

Nova poslovnica Banke nudi široku paletu usluga u oblasti poslovanja sa fizičkim i pravnim osobama, a u okviru iste klijentima je na raspolaganju i bankomat, koji je na usluzi 24 sata dnevno, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close