''Pokrali i potrovali su nas''

Ušli smo u nešto što se moglo pročitati u Alan Fordu

Volio bih pohvaliti bilo koji potez, ali ga nema. Gradonačelnik se ispario, a premijer nam je čestitao Dan okoliša. Ušli smo u nešto što se moglo pročitati u Alan Fordu", istaknuo je Bago.
Gospodarstvo / Flash | 17. 06. 2019. u 13:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Žele nas ugušiti u smeću i napraviti razdor među građanima'', rekao je Marin Bago iz mreže Naše društvo za emisiju Newsroom televizije N1 komentirajući događaje i situaciju u kojoj se nalazi Mostar već osam dana.

Bago je podsjetio kako se Mostarom zbog nedvoza smeća širi nesnošljiv smrad te skriva potencijalne izvore zaraze.

''Pokrali su nas i potrovali''

''Na Uborku se građani bore za svoje živote, za svoje zdravlje, tamo je ekološka bomba. Nakon što smo objavili informaciju da na Uborku postoje otrovi, nitko iz gradskih vlasti se nije obratio građanima, osim dokumenta koji nije potpisan'', naglasio je.

Napomenuo je kako smatra da je čitava stvar apsolutno izbjegla kontroli, te da svatko zna kako građani plaćaju i deponiranje na deponiji. 

Istaknuo je kako su potrebni izbori, jer kako navodi, ''ova gradska administracija, pored toga što nas je pokrala i potrovala, sada i šuti''.

Posljedice

Na pitanje koliko bi ovakvo stanje moglo trajati i što je rješenje je kazao kako se poslije ovog stanja mogu očekivati zaraze.

''Poljoprivreda u dolini Neretve će biti bezvrijedna i nitko neće kupovati naše proizvode. Teško je pretpostaviti idući korak, ali je jasno da ovi ljudi nemaju nikakvog više prava da i dalje raspolažu našim novcem i ne poštuju zakone. Nisu u stanju držati grad sustavno čistim, tako da su svi drugi problemi za njih nedokučivi", rekao je Bago.

Bago je naveo i to da se gradska uprava još nije oglasila u vezi sa ovim problemom.

"Svi bi oni dobili minimalno po 10 godina zatvora i bili bi uhićeni. Institucije ne funkcioniraju, jedino možemo tražiti izbore. Iz zgrade gradske uprave nitko ne ulazi i ne izlazi, sakrili su se u mišje rupe. Volio bih pohvaliti bilo koji potez, ali ga nema. Gradonačelnik se ispario, a premijer nam je čestitao Dan okoliša. Ušli smo u nešto što se moglo pročitati u Alan Fordu", istaknuo je Bago.

Kopirati
Drag cursor here to close