Evo što će vas pitati

U Širokom Brijegu će se provesti anketa o radnoj snazi

Gospodarstvo / Flash | 05. 04. 2017. u 10:56 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U razdoblju od 10. do 23. travnja 2017. godine, sukladno Programu i Planu provođenja statističkih istraživanja od interesa za Federaciju BiH na teritoriju grada Širokog Brijega, provest će se anketa o radnoj snazi.

''Anketa će se provesti u 63 domaćinstva na području Crnih Lokava, Donjeg Graca, Gornjih Mamića, Kočerina, Rujna, Oklaja te u domaćinstvima u gradskim naseljima'', potvrđeno je za Bljesak.info iz Gradske uprave Široki Brijeg.

Anketiranje kućanstava na terenu obavljaju anketari ovlašteni od strane Federalnog zavoda za statistiku.

U domaćinstvima će se popisati članovi, uzet će se podaci o struci i zanimanju. Ukoliko su zaposleni, u anketi će navesti gdje i što točno rade, a ukoliko je netko iz domaćinstva nezaposlen, dat će odgovor o tome koliko traže posao, doznaje Bljesak.info.

''Anketa o radnoj snazi provodi se u uzorkom izabranim kućanstvima na području našeg Grada.

Temeljni cilj Ankete je dobivanje podataka o osnovnim radnim karakteristikama stanovništva i procjena ukupne radne snage u zemlji'', navode iz Gradske uprave.

Prikupljeni podaci iz Ankete su strogo povjerljivi i isti će se, sukladno odredbama Zakona o statistici Federacije BiH, koristiti isključivo u statističke svrhe.

Kopirati
Drag cursor here to close