Nakon neuspjela dva pokušaja

Treća sreća: Asfaltirana rupa u središtu Širokog Brijega

Obećanje je ispunjeno, a djelatnici spomenute tvrtke usput su sanirali i napukli asfalt u blizini rupe.
Gospodarstvo / Flash | 15. 02. 2018. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom četvrtka asfaltirana je rupa u Ulici bana Jelačića u Širokom Brijegu.

Nakon neuspjela dva puta saniranja betonom, rupa koja je iritirala vozače u jednoj od najfrekventijih ulica u gradu konačno je ''riješena''.

''Dobili smo obećanje od tvrtke 'Grude Putovi' da će njihovi djelatnici rupu sanirati u četvrtak'', izjavio je u srijedu za Bljesak.info Dragan Pavković, ravnatelj Javne ustanove ''Coming'' koja je zadužena, između ostaloga, za održavanje lokalnih i nesvrstanih cesta u Širokom Brijegu.

Obećanje je ispunjeno, a djelatnici spomenute tvrtke usput su sanirali i napukli asfalt u blizini rupe.

Podsjećamo, rupa je do sada dva puta pokušavana sanirati betonom, no kiša i automobili su učinili svoje te bi se ona ubrzo ponovno pojavila. Asfalta jednostavno nije bilo, a kako su nam objasnili u srijedu iz Cominga, asfaltne baze nisu bile u funkciji.

Coming je preko javnog natječaja za održavanje cesta zadužio tvrtku ''Grude Putovi'', a za par mjeseci bit će raspiran novi natječaj koji će istoj ili nekoj drugoj tvrtki dodijeliti održavanje cesta na sljedeće dvije godine.

Inače, dio Ulice bana Jelačića, od dječjeg vrtića do križanja s Ulicom kraljice Jelene, već duže vrijeme vapi za ''presvlačenjem'' novim asfaltom. 

Kopirati
Drag cursor here to close