Najavljen i treći pokušaj

Propao drugi pokušaj krpljenja rupe u središtu Širokog Brijega

Inače, dio Ulice bana Jelačića, od dječjeg vrtića do križanja s Ulicom kraljice Jelene, već duže vrijeme vapi za ''presvlačenjem'' novim asfaltom.
Gospodarstvo / Flash | 14. 02. 2018. u 11:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Propao je drugi pokušaj krpljenja rupe u Ulici bana Jelačića u Širokom Brijegu. 

Naime, rupa se na tom dijelu ulice kod dječjeg vrtića nalazi već nekoliko tjedana, a dva puta je pokušavana sanirati betonom, no s prvom kišom opet se pojavi.

S obzirom da je riječ o ulici u samom središtu grada te jednoj od najfrekventijih, počela je živcirati vozače koji zaobilaskom rupe ''upadaju'' u šaht kada su automobili parkirani s lijeve strane kolnika.

''Pokušano je privremeno saniranje rupe betonom jer asfaltne baze trenutačno ne rade. Dobili smo obećanje od tvrtke 'Grude Putovi' da će njihovi djelatnici rupu sanirati u četvrtak'', izjavio je za Bljesak.info Dragan Pavković, ravnatelj Javne ustanove ''Coming'' koja je zadužena, između ostaloga, za održavanje lokalnih i nesvrstanih cesta u Širokom Brijegu.

Coming je preko javnog natječaja za održavanje cesta zadužio tvrtku ''Grude Putovi'', a za par mjeseci bit će raspiran novi natječaj koji će istoj ili nekoj drugoj tvrtki dodijeliti održavanje cesta na sljedeće dvije godine, objasnio nam je ravnatelj Pavković.

Inače, dio Ulice bana Jelačića, od dječjeg vrtića do križanja s Ulicom kraljice Jelene, već duže vrijeme vapi za ''presvlačenjem'' novim asfaltom.

Kopirati
Drag cursor here to close