Štede vrijeme i novac

Tijekom 30 dana testirajte najbolje štapne usisivače – Rowenta X-Force i X-Pert!

Rowenta vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!
Gospodarstvo / Flash | 12. 11. 2021. u 10:55 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bliže nam se praznici, a sa njima i hladno zimsko vrijeme, gdje mnogi od nas biraju da više slobodnog vremena provode u vlastitom domu. Koliko god to zvučalo idilično, ipak se u takvoj situaciji svako od nas suoči sa podmuklom prašinom, mrvama, dlačicama kućnih ljubimaca, nezgodama sa hranom, sokovima, voštanim bojicama i novogodišnjim ukrasima. I prije nego toga postanete svjesni, većinu svog slobodnog vremena, koje ste planirali provesti opušteno u krugu porodice i prijatelja, sada trošite na uklanjanje prašine i dlačica pomoću usisivača, brisanje i dezinfekciju podova parnim čistačem, te uklanjanje sitnih nečistoća malim ručnim usisivačem.

Ove zime situacija će biti nešto drugačija – Rowenta vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

Iskoristite aktivaciju u Techno Shop, Domod, TehnoMag objektima i testirajte naše X-Force i X-Pert bežične štapne usisivače tijekom 30 dana u vlastitom domu, te osigurajte povrat novca ukoliko niste zadovoljni rezultatima, i to u razdoblju od 01.11.-31.12.2021.g.

Sada uz pomoć nove generacije bežičnih štapnih usisivača 3 u 1, dosegnite bez muke sva teško dostupna mjesta i područja ispod namještaja i to bez saginjanja, te operite podove i izvršite njihovu dezinfekciju te uklonite 99,9% nečistoća i alergena. Uz to, iskoristite i ručni usisivač za uklanjanje svakodnevnih nečistoća u trenu.

Sve navedeno pronađite u jednom štapnom usisivaču iz Rowente, koji vam štedi vrijeme i novac, te vam vraća vaše slobodno vrijeme nazad!

Više informacija o štapnim usisivačima iz Rowente pronađite na linku

Pratite nas na FB i IG stranici Rowenta BiH za sva iznenađenja koja Vam pripremamo i ugrabite samo za sebe slobodan trenutak, u vlastitoj režiji.

FB & IG: Rowenta BiH
YT: Rowenta Bosnia
E-mail: [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close