B2B Product Presentation Event & Live Cooking Show

Sve je spremno za europski program ''Peach Flavors West Balkans'' u Sarajevu

Sutra, 19. travnja, u 12.30 održat će se B2B Product Presentation Event & Live Cooking Show u okviru provođenja europskog programa Peach Flavors u Four Seasons Penthouse Restaurant.
Gospodarstvo / Flash | 18. 04. 2024. u 16:00 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom događaja sudionici, uglavnom uvoznici, distributeri, veletrgovci, predstavnici HORECA-e, rukovoditelji supermarketa imat će priliku dobiti informacije od strane profesionalnog nutricionista o velikoj nutritivnoj vrijednosti i prednostima europskih konzerviranih breskvi iz Grčke.

Paralelno u sjajnom kuharskom showu uživo – imat će priliku probati jela na bazi konzervirane breskve u jedinstvenoj kombinaciji okusa i mirisa.

Također, tijekom ručka - sudionici će se moći informirati o europski financiranoj kampanji Peach Flavors, te razgovarati o mogućnostima buduće poslovne suradnje.

Europske konzervirane breskve iz Grčke svjetski su poznate po svom divnom okusu i iznimnoj svježini, jer se odmah nakon berbe prerađuju i standardiziraju uz najstrože kriterije kvalitete i sigurnosti hrane.

Kampanja koju financira EU Peach Flavors West Balkans ima za cilj promovirati europske konzervirane breskve iz Grčke potrošačima u Bosni i Hercegovini, Albaniji, Srbiji, Crnoj Gori i Sjevernoj Makedoniji, te povećati njihovu svijest i potrošnju.

Kopirati
Drag cursor here to close