Polako

Šuškanje o parkingu u Mostaru: Mo Parking nije nadležan za izricanje bilo kakvih kazni

Rečeno nam je kako će se u tu svrhu sljedećih dana krenuti aktivna komunikacija prema građanima…
Gospodarstvo / Flash | 12. 10. 2021. u 12:44 R.I. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Novi način uređenja parkiranja, a samim time i naplata u Mostaru neće krenuti dok se građani ne upoznaju sa svim aktivnostima i dinamikom rada na uređenju parkinga u Mostaru'', rečeno je za Bljesak.info iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara nakon što se u pojedinim medijima pojavila informacija da je s početkom listopada počelo i kažnjavanje vozača koji nepropisno parkiraju i koji ne plaćaju parking.

Rečeno nam je kako će se u tu svrhu sljedećih dana krenuti aktivna komunikacija prema građanima o parkingu te da je u ovom procesu važno i da krenu s radom nove uprave poduzeća, koje će jasno komunicirati predstojeće aktivnosti i početak rada.

''Mo Parking nije nadležan za izricanje bilo kakvih kazni parkiranja van označenih parking površina. To je nadležnost MUP-a. Svakako je važno istaknuti da nogostupi, zelene površine, površine oko gradskih stabala i slično nisu mjesta za parkiranje. Svakako bi bilo dobro, da pokušavamo svoje navike prometovanja i parkiranja mijenjati, kako bi nam prilagodbe na novi način uređenja prometa i parkiranja u Mostaru bio sto lakši'', naveo je Grad Mostar za Bljesak.info.

Foto: PR / Zone parkiranja u Mostaru

Naime, najavljena naplata parkinga u Mostaru prolongirana je pa bi se, kako doznajemo, sredinom studenog trebalo krenuti u kampanju koja će građanima Mostara pojasniti kako, gdje i koliko trebaju platiti parking.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close