Poslodavac Partner

SOS Dječja sela najbolji Poslodavac Partner u Bosni i Hercegovini

Gospodarstvo / Flash | 18. 04. 2016. u 09:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacija SOS Dječija sela BiH je po treći put postala dobitnik certifikata Poslodavac Partner, koji se dodjeljuje kompanijama i organizacijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji za kvalitetno upravljanje ljudskim resursima. Iznimnim rezultatima organizacija se plasirala među deset najboljih organizacija procijenjenih Poslodavac Partner metodologijom te je ujedno i najbolja među poslodavcima u Bosni i Hercegovini. Obzirom da se radi o jedinoj neprofitnoj organizaciji koja je trenutno dobitnik ovog prestižnog priznanja, ovaj rezultat je tim značajniji te svjedoči snažnoj predanosti organizacije razvoju kvalitetnih i transparentnih procesa upravljanja ljudskim resursima u svrhu ispunjenja misije organizacije.

SOS Dječja sela BiH posebno se ističe svojim praksama u području strateškog upravljanja ljudskim resursima te u području regrutiranja i selekcije kandidata. Osobita se pažnja pridaje ulaganju u zaposlenike i razvoju njihovih kompetencija, a pohvalni su i Internship programi kroz koje se mladim ljudima omogućava stjecanje dragocjenog radnog iskustva u poticajnom okruženju.

Menadžer za razvoj ljudskih potencijala SOS Dječijih sela BiH, Omar Šehović, primio je Certifikat od Ane Miletić, direktorice strateškog savjetovanja kompanije SELECTIO koja dodjeljuje certifikat.

„Imajući u vidu značaj koji uposlenici imaju na kvalitetu brige i servisa za djecu, za nas se upravljanje ljudskim resursima nameće kao jedan od najvažnijih segmenata poslovanja organizacije. Bez kvalitetnih procesa upravljanja ljudskim resursima bilo bi teško privući najbolje kadrove koji će osigurati da briga o djeci i mladima bude na najvišoj mogućoj razini, što je naše strateško opredjeljenje. Certifikat Poslodavac Partner je za nas iznimno važno priznanje, jer kroz eksterne provjere našega rada i procesa unutar organizacije osiguravamo da partneri i donatori SOS Dječijih sela BiH uistinu budu sigurni kada podržavaju naš rad, izjavio je Omar Šehović, menadžer za razvoj ljudskih potencijala SOS Dječijih sela BiH.

Projekt Certifikat Poslodavac Partner podržava generalni pokrovitelj portal MojPosao i poslovni sedmični magazin Lider kao medijski pokrovitelj.

Trenutno je 35 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji: 24sata, AbbVie predstavništvo Zagreb, AbbVie predstavništvo Sarajevo, AbbVie predstavništvo Beograd, AbbVie predstavništvo Ljubljana, Cemex Hrvatska, Ciklopea, Coca-Cola HBC Hrvatska, Coca-Cola HBC B-H Sarajevo, Coca-Cola HBC Slovenija, Erste&Steiermärkische Bank, FINA gotovinski servisi, Henkel Croatia, Hrvatska Lutrija, Hrvatski Telekom, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, INA - Industrija nafte, Iskon Internet, JGL, JT International Zagreb, Lidl Hrvatska, Microsoft Hrvatska, Philip Morris Zagreb, Pliva Hrvatska, Podravka, Printec Croatia, Procter & Gamble, Raiffeisenbank Austria, Sandoz, Sberbank, SOS Dječija sela Bosna i Hercegovina, Tele2, Valamar hoteli i ljetovališta, Vipnet i Zagrebačka pivovara.

Kopirati
Drag cursor here to close