''Čistoća'' pozvala na smanjenje količine

Široki Brijeg: Novi raspored odvoza smeća

''Pozivamo korisnike da smanje količinu miješanog komunalnog otpada'', ističu iz širokobriješke ''Čistoće''
Gospodarstvo / Flash | 13. 02. 2018. u 14:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno komunalno poduzeće ''Čistoća'' d.o.o. Široki Brijeg objavilo je novi raspored odvoza miješanog komunalnog otpada na području grada. 

''Otpad mora biti zapakiran u vreće koje su zatvorene radi onemogućavanja ispadanja otpada i širenja neugodnih mirisa. Na taj način pokazujemo odgovorno ponašanje prema okolišu i drugim sugrađanima.

Pozivamo korisnike da smanje količinu miješanog komunalnog otpada. Sav biorazgradivi materijal poput granja, lišća, trave, neka odlažu u svoje vrtove ili na, za to prikladna mjesta, jer takav otpad ustvari može biti korisno gnojivo. Zahvaljujemo svima onima koji poštuju Odluku o komunalnom redu, jer je ona i usvojena radi čistijeg okoliša na korist sviju žitelja Širokog Brijega'', navode iz ''Čistoće''.

U slučaju potrebe korisnici se mogu javiti na broj telefona: ''Čistoća'' d.o.o. Široki Brijeg: 039/705-253, radnim danom u vremenu od 7.00 do 15.00 sati ili na e-mail: [email protected].

''O eventualnim promjenama biti ćete blagovremeno obaviješteni. Molimo korisnike da se odgovorno pridržavaju navedenih dana odvoza otpada'', zaključili su iz širokobriješke ''Čistoće''.

Kopirati
Drag cursor here to close