Poziv građanima koji ne plaćaju

Široki Brijeg: Veliki broj građana ne plaća odvoz smeća, ''Čistoća'' pozvala na potpisivanje ugovora

Razlog ovakvog poziva je veliki problem s kojim se susreće Grad jer, kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, veliki broj stanovnika ne plaća odvoz komunalnog otpada te su bili prisiljeni na ovakav korak.
Gospodarstvo / Flash | 11. 01. 2018. u 11:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javno komunalno poduzeće ''Čistoća'' d.o.o. Široki Brijeg pozvala je sve stanovnike na području Grada Širokog Brijega, koji to još nisu učinili, da potpišu ugovor o sakupljanju i odvozu komunalnog otpada.

Razlog ovakvog poziva je veliki problem s kojim se susreće Grad jer, kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, veliki broj stanovnika ne plaća odvoz komunalnog otpada te su bili prisiljeni na ovakav korak.

''Ovim putem podsjećamo javnost kako je JKP Čistoća d.o.o. Široki Brijeg ovlašteno od strane Gradskog vijeća Široki Brijeg za obavljanje komunalnih djelatnosti prikupljanja i odlaganja komunalnog otpada fizičkim i pravnim osobama na teritoriju Grada Širokog Brijega.

Sukladno čl. 84. Odluke o komunalnom redu ( Službeni glasnik Grada Širokog Brijega, broj: 4/2000 i 8/2014) obaveznik korištenja komunalne usluge sakupljanja i odvoza komunalnog otpada je svaka pravna i fizička osoba koja je vlasnik ili korisnik građevine, odnosno posebnog dijela građevine na području Grada Širokog Brijega, a koja proizvodi komunalni otpad.

Predmetnim člankom također je propisano da su Korisnici komunalne usluge dužni koristiti komunalnu uslugu organiziranog sakupljanja i odvoza komunalnog otpada, sklopiti ugovor s ovlaštenim isporučiteljom usluge te redovito i u roku plaćati račune komunalne usluge isporučitelju usluge.

S tim u vezi pozivamo sve obveznike korištenja komunalne usluge sa teritorija Grada Širokog Brijega koji još uvijek nisu sklopili ugovor da pristupe našim prostorijama na adresi: Kranjčevićeva 1, 88 220 Široki Brijeg radi sklapanja Ugovora o sakupljanju i odvozu komunalnog otpada'', stoji u priopćenju JKP ''Čistoća'' kojeg potpisuje direktor Zoran Slišković, a koje je proslijeđeno iz Gradske uprave Širokoga Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close