Nova radna mjesta

'Sinkro' traži nove radnike: Raspisan natječaj za prijem šivača/ica

Gospodarstvo / Flash | 29. 06. 2015. u 12:36 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija 'Sinkro' d.o.o. iz Sarajeva, koja trenutno upošljava 300 radnika, nastavlja trend rasta i otvaranja novih radnih mjesta.

Nakon potpisivanja novih ugovora s partnerima u Europi, u prvom redu u Njemačkoj, napravljena je pogodna poslovna klima i raspisan je natječaj za prijem šivača/ica s radnim iskustvom u tvornici u Hrasnici.

''Svim zainteresiranima nudi se zaključivanje ugovora o radu odmah po stupanju na radno mjesto, mogućnost zasnivanja stalnog radnog odnosa nakon isteka dvije godine od zaposlenja u kompaniji, odlična i redovna primanja uz mogućnost napredovanja, te rad u pozitivnom okruženju i timu koji ostvaruje vrhunske rezultate'', priopćeno je iz 'Sinkra'.

Kompanija 'Sinkro' se bavi proizvodnjom tapeciranog namještaja kao i prodajom platna i repromaterijala za namještaj, a prepoznatljiva je i na europskom tržištu namještaja.

U Sinkrovoj tvornici od 20.000 m2 proizvodi se namještaj koji se izvozi u 25 zemalja Europe i svijeta, tako da se namještaj proizveden u BiH kupuje i u Parizu, Beču, Kopenhagenu kao i u dalekoj Estoniji i Libiji.

Također, kompanija svoje proizvode izlaže na vodećim europskim sajmovima namještaja u Njemačkoj, Turskoj, Francuskoj i Belgiji.

Kopirati
Drag cursor here to close