Rukotvorine

FOTO | Mostar - Kreativci predstavili svoje radove na sajmu RUKE. Art Bazaar

''Družimo se danas do 20h u hotelu Mostar. Cilj nam je promocija malih brendova i poduzetnika, rukotvoraca i da se podigne svijest o smanjenju brze mode. Sve je veći broj proizvoda brze mode a kvalitet je smanjen'', kazala je Franka Matea Antunović.
Gospodarstvo / Flash | 03. 12. 2023. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četvrto izdanje sajma rukotvorina i malih poduzetnika pod nazivom RUKE. Art Bazaar u nedjelju, 3.12.2023. u Mostaru okupilo je preko 25 malih obrtnika i kreativaca, a koji su predstavili i izložili svoje ručno rađene proizvode u prostorijama hotela Mostar.

Posjetitelji mogu uživati u raznim nagradnim igrama, popustima, promotivnim cijenama i zabavi za mališane. Izložen je veliki izbor ručno rađenih komada odjeće, nakita, proizvoda za bebe, prirodne kozmetike i svega za dom.

Foto: Bljesak.info / Kreativci predstavili svoje radove na sajmu RUKE. Art Bazaar

''Družimo se danas do 20h u hotelu Mostar. Cilj nam je promocija malih brendova i poduzetnika, rukotvoraca i da se podigne svijest o smanjenju brze mode. Sve je veći broj proizvoda brze mode a kvalitet je smanjen'', kazala je Franka Matea Antunović ispred organizatora.

Samo neki od izlagača koji se mogu vidjeti su: POPPY, Nakit Prela, Pulvinaris, DOXX, Svjetlow, Shebek, Avia, Wendy, Sherbetlook i mnogi drugi.

Dolores Janko, jedna od izlagačica kazala je kako je zadovoljna potražnjom proizvoda koje nudi njezin brand.

Foto: Bljesak.info / Kreativci predstavili svoje radove na sajmu RUKE. Art Bazaar

''Prodajemo staklenke unutar kojih se nalazi tropsko cvijeće. To su samodrživi proizvodi u kojima se stvara zaseban eko sustav, jer se sami zalijevaju, održavaju...to su dugotrajni buketi koji mogu trajati godinama, alternativa za kupovinu rezanog cvijeća koje se prodaje masovno. Zadovoljni smo potražnjom'', rekla je Janko.

Kao i zadnje tri godine, sajam je humanitarnog karaktera, te svi izlagači dio svoje prodaje doniraju u humanitarne svrhe.

Sajam je otvoren danas (nedjelja 3. prosinca) do 20h u hotelu Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close