Državni posao

Raspisani natječaji: Institucije BiH traže nove radnike

Gospodarstvo / Flash | 12. 08. 2017. u 13:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za državnu službu BiH raspisala je javni poziv za popunu tri upražnjena mjesta u Službi za poslove sa strancima BiH, a od početka mjeseca natječaje su raspisale još tri institucije koje će zaposliti šest radnika.

Služba za poslove sa strancima zaposlit će dva stručna suradnika i inspektora u Trebinju i Sarajevu, navodi Glas Srpske.

Nedavno je objavljen i javni oglas za popunjavanje četiri mjesta državnih službenika u Graničnoj policiji BiH. Riječ je o radnim mjestima administratora baze podataka, stručnog savjetnika za bezbjednost i zaštitu, veb administratora i stručnog savjetnika za informatiku i komunikacije u Sarajevu i Čapljini.

Tajništvo Parlamenta BiH traži stručnog savjetnika za administraciju baza, dok će Agencija za identifikacijske dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka dobiti pomoćnika direktora u Sektoru za standarde i međunarodnu suradnju.

U institucijama BiH zaposleno je više od 22.000 ljudi, a novi će biti primljeni iako je Vijeće ministara stavilo embargo na zapošljavanje, osim u izuzetnim slučajevima.

Kopirati
Drag cursor here to close