23. po redu

Priznanja: Tko su najuspješniji izlagači na Sajmu u Mostaru?

Priznanja i zahvalnice najuspješnijima uručila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, zahvalivši se svim izlagačima koji su došli na Mostarski sajam.
Gospodarstvo / Flash | 08. 04. 2022. u 14:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 23. međunarodnom sajmu gospodarstva - Mostar 2022 tradicionalno su dodijeljena priznanja izlagačima za najuspješniji nastup na ovogodišnjem sajmu.

Po izboru stručno-ocjenjivačkog suda Mostarskog sajma, najuspješniji izlagači na sajmu bili su: M.T. Abraham group, Grad Mostar, Hrvatska pošta Mostar, nacionalni štand Mađarske, Prvi korak - Konjic, Emmesse, Ednil d.o.o., UNIS Telekom d.o.o. Mostar, Lasta/Violeta i BH Telecom.

Posebna priznanja i zahvalnice za promociju gospodarstva i doprinos organizaciji 23. međunarodnog sajma gospodarstva mostar 2022. dobili su: Hrvatska gospodarska komora, Privredna komora Srbije, Vanjsko-trgovinska komora BiH, Gospodarska komora FBiH, JP Hrvatske telekomunikacije Mostar d.d./Eronet i Comtrade Distribution d.o.o. Sarajevo.

Priznanja i zahvalnice najuspješnijima uručila je direktorica Mostarskog sajma Dalfina Bošnjak, zahvalivši se svim izlagačima koji su došli na Mostarski sajam.

Tom prigodom potpredsjednik Gospodarske komore Federacije BiH Marko Šantić, uručio je direktorici Mostarskog sajma Dalfini Bošnjak povelju Gospodarske komore Federacije BiH "Lumina Mostariensia" za iznimnan doprinos regionalnom povezivanju.

"Nagrada 'Ilumina Mostariensia' ili 'Svjetlost Mostara' je nagrada koja se dodjeljuje osobama za izniman doprinos u regionalnoj suradnji. Danas ovu povelju prima Dalfina Bošnjak i ako je itko u gradu Mostaru zaslužio, u proteklih dvadeset godina tu nagradu za regionalno povezivanje, to je upravo ona", izjavio je Šantić, priopćeno je s Mostarskog sajma.

Kopirati
Drag cursor here to close