Eu fondovi

Prilike i izazovi za Bosnu i Hercegovinu u narednom razdoblju

Gospodarstvo / Flash | 06. 05. 2024. u 11:53 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzultantska firma Eurho Consulting iz Osijeka organizira jednodnevni seminar/radionicu iz oblasti EU fondova pod nazivom “EU FONDOVI: PRILIKE I IZAZOVI ZA BOSNU I HERCEGOVINU U NAREDNOM RAZDOBLJU”.

Seminari/ radionice održavaju se u Intera Tehnološkom Parku u Mostaru u srijedu 8. 5. 2024. te Hotelu Hills u Sarajevu u petak 10. 5. 2024. s početkom u 9 sati.

Seminar/radionica namijenjena je građanima, konzultantima koji će raditi na pripremi projekata, nevladinim organizacijama, malim i srednjim poduzećima, obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, tijelima javne uprave te školama i fakultetima.

Nakon seminara/ radionice polaznici/ce će steći osnovne vještine za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova te dobiti sve potrebne informacije o aktualnim natječajima za Bosnu i Hercegovinu.

Cijena seminara/ radionice iznosi 75 EUR (sedamdesetpeteura) po polazniku za prijave do 06.05.2024.. Cijena uključuje: seminar, coffee break, elektronske i tiskane materijale, besplatno savjetovanje s našim konzultantima za vrijeme seminara, PDF uvjerenje/certifikat tvrtke Eurho Consulting o uspješno završenom seminaru i PDF priručnik za pisanje EU projekata.

Možete se prijaviti e-mail-om na [email protected] ili putem kontakt obrasca na našoj stranici www.eurhoconsulting.hr

Za više informacija možete nas kontaktirati na telefon br. + 385 987 98 668 ili putem e maila na [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close