Domaći proizvodi

Predstavljamo www.farmer.ba

Gospodarstvo / Flash | 07. 10. 2016. u 07:20 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razlog zbog kojeg smo se odlučili pokrenuti projekt www.farmer.ba vrlo je jednostavan.

Veliki broj naših sugrađana se odlučuje uzgajati hranu kako za svoje potrebe, tako i za prodaju. Ponekad je vrlo teško posvetiti se uzgoju i istovremeno se baviti i plasmanom svojih proizvoda na tržište te tako Farmer.ba nudi rješenje.

www.farmer.ba je mjesto koje nudi promociju njhovih  proizvoda na vrlo jednostavan i inovativan način.

Izradom baze podataka o proizvođačima hrane imamo informacije šta se sve proizvodi u BiH, kao i uvid šta je potrebno određenim proizvođačima kako bi njihov proizvod bio što kvalitetniji. Sa druge strane, građanima prezentiramo domaće poljoprivrednike, njihove proizvode, njihov trud i rad, s ciljem što kvalitetnije prezentacije bosanskohercegovačkih farmera/poljoprivrednika.

Svakodnevnim osvježenjem baze podataka, vrlo brzo saznajemo gdje se može kupiti domaće uzgojena piletina, zdrava paprika, domaći med, domaći krompir, svježa jaja ili neki drugi proizvod u našoj bližoj okolini.

Farmer.ba  je prvi servis u Bosni i Hercegovini koji omogućava detaljni uvid i pregled  proizvođača domaće uzgojene hrane i na jedan  inovativan način promovira poljoprivredu u Bosni i Hercegovini  te otvara vrata za novu suradnju i partnerstva.

Kopirati
Drag cursor here to close