Parlamentarna skupština

Predloženo ratificiranje Ugovora o državnoj granici između BiH i Crne Gore

Gospodarstvo / Flash | 24. 11. 2015. u 10:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povjerenstvo za vanjske poslove Zastupničkog doma Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine (PSBiH) na današnjoj sjednici dalo je pozitivno mišljenje i predložilo Domu davanje suglasnosti za ratificiranje Aneksa IV. Sporazuma između BiH i Kraljevine Norveške o financiranju projekta u korist pravosuđa i/ili sudova i tužiteljstva u BiH, te Ugovora o državnoj granici između BiH i Crne Gore.

Također, predloženo je ratificiranje Sporazuma između Vijeća ministara BiH i Vlade Republike Srbije o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Drine s pratećim putnim objektima na lokaciji Bratunac - Ljubovija i Amandmana na Sporazum o grantu u okviru Državnog programa IPA 2009 za BiH - Poboljšanje infrastrukture regionalne osnovne prometne mreže u BiH - željeznički promet, zaključen između Europske investicijske banke i BiH.

K znanju su primljene Informacija o rezultatima federalnih izbora u Švicarskoj, Informacija o preliminarnim rezultatima izbora u Kanadi, Izvještaj s Prvog euroazijskog foruma žena, Sankt Petersburg, 23. - 25. rujan 2015., te Izvještaj s četvrtog dijela redovnog zasjedanja Parlamentarne skupštine Vijeća Europe, Strassbourg, 28. rujan - 2. listopad 2015, priopćeno je iz Odjela za odnose s javnošću Parlamentarne skupštine BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close