Banja Luka, 4. i 5. lipnja

Poznata su imena 12 predavača na Play Media Day 06!

Regionalni komunikacijski događaj dokazuje da je komunikacija beskonačna!
Gospodarstvo / Flash | 18. 05. 2021. u 15:03 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesto izdanje regionalnog komunikacijskog događaja Play Media Day, prilagodilo se trenutnoj epidemiološkoj situaciji, spojilo online i offline format, te dokazalo točnost slogana - Komunikacija je beskonačna. Ovogodišnje izdanje će se održati 4. i 5. lipnja u CineStar Cinemas Delta Planet Banja Luka s ograničenim brojem sudionika, ali i online i to potpuno besplatno za sve sudionike, koji žele biti dio komunikacijske i kreativne industrije.

Poznata su imena 12 predavača, koji će svoja znanja i iskustva podijeliti sa svim kreativcima, koji nemaju namjeru da prestanu sa učenjem i stjecanjem novih vještina.

Organizator događaja, kreativna agencija Play Team, okupila je inspirativnu i stručnu ekipu iz različitih branši kreativne industrije, kako bi što opsežnije i potpunije obradili ključne teme kroz prizmu novih izazovnih vremena.

Direktori kreativnih agencija, storytelleri, Influenceri, blogeri, podcasteri i PR menadžeri čine ovogodišnji Play Media Day tim predavača, koji će pričati o najaktualnijim trendovima i u fokus staviti važnost komunikacije, tijekom posljednjih 15 mjeseci.
I dok je trenutna pandemija privremeno onemogućila slobodu kretanja, internet je omogućio da se održe značajna online predavanja ljudi, koji se fizički nalaze daleko od Banjaluke, ali čije iskustvo ne poznaje granice. Bogdan Stevanović, Ilija Brajković, Iva Majstorović i Valentina Bugarin će iz regiona i Španjolske sudjelovati na šestom Play Media Day-u, dok će za sada 8 predavača uspjeti da dođe i održi predavanje pred ograničenim brojem ljudi.

Bogdan Stevanović je TEDx govornik, kolumnista i književnik, koji pod imenom Blogdan piše o svakodnevnim političkim i društvenim temama, a o moći medija i društvenih mreža će govoriti iz ličnog iskustva.

Ilija Brajković za sebe kaže da je u duši geek, koji se bavi poslom u kojem istinski uživa - digitalnim marketingom. Partner je u digitalnoj agenciji „Kontra“, a tema koju će obrađivati je „Content marketing - mašina za generiranje prodajnih leadova”.

Iva Majstorović je dio Degordian tima već 7 godina, a trenutno radi na funkciji Employer Branding direktorice, o čemu će i podijeliti svoja znanja putem online predavanja, te u fokus staviti ovaj segment kroz prizmu pandemije.

Valentina Bugarin, direktorica projekata agencije Bruketa&Žinić&Grey je također jedna od predavačica, koja će svim sudionicima dati korisne savjete, o poslovima iz oblasti kreativne industrije, kroz znanje koje je stekla tokom dugog agencijskog i korporativnog rada.
Valentina će nam otkriti kako je pandemija utjecala na trendove u kreativnoj industriji, te kako je jedna od najvećih regionalnih agencija odgovorila na ove izazove zajedno sa klijentima.

Unatoč izazovnim vremenima, Play Media Day će po prvi put trajati dva dana, čime potvrđuje svoj rast, imidž i kredibilitet građen godinama. Cinestar Cinemas Delta Planet Banja Luka, će na dva dana postati centar kreativne industrije, gdje će se kroz predavanja, podcaste i panele sumirati trenutno stanje u kreativnoj industriji.
Jedan od noviteta ovogodišnjeg Play Media Day-a biće live podcast zona za koju će biti uređen poseban dio konferencijskog prostora.

PR menadžer NAXI radija Marko Spalević, nedavno je pokrenuo podcast “Moja priča”, a u okviru Play Media Day 06 će ugostiti regionalnu muzičku zvijezdu Saru Jo. Da je podcast u velikom usponu govori i dolazak Vladimira Trifunovića, osnivača “Dijalog podcasta” te Ivana Kosogara, čovjeka koji snima edukativne podcaste o poduzetništvu, navikama, zdravom životu te uspješnim ljudima, koji će podijeliti svoje inspirativne priče.

Direktorica “Drive” agencije Danka Trbojević će iz prve ruke govoriti o vrednovanju kreativnog i agencijskog rada i novim izazovima, kroz koje agencije prolaze posljednjih godina.

Još jedna žena koja se nalazi na direktorskoj poziciji u kreativnoj medijskoj agenciji je Nermina Kelić. Ona je izvršna direktorica u “Universal Media Sarajevo” agenciji, a na Play Media Day 06 će govoriti o značaju podataka, te vezi između kreativnosti i medija.

Da se glas žena sve više čuje, ali i poštuje u kreativnoj industriji, potvrđuje i gostovanje Katarine Ivakić, svestrane i talentirane djevojke, koja je uspješno zaplovila influens vodama na osnovu dugogodišnjeg iskustva stečenog u medijskim i marketing krugovima.

Redatelj po obrazovanju, a poduzetnik po opredjeljenju, Darko Soković je izvršni partner za strategiju i razvoj u kompaniji “Propulsion Fund”, a na ovogodišnjoj konferenciji će usmeno režirati svoju inspirativnu i pokretačku priču, koja ga je dovela do današnjeg poslovnog uspjeha.
Na Play Media Day 06 dolazi i Natalija Čorbić, strateška planerka u agenciji Pioniri. Od intuicije do idealizacije linija je tanka - gdje griješimo sa ciljnim grupama? Natalijino je pitanje, a odgovor na isto će dati u inspirativnom predavanju 04. lipnja.

Programski sadržaj Play Media Day-a već sada obećava mnoštvo kreativnosti, korisnih informacija, ideja, odlične energije i korisnog znanja, a organizatori poručuju da je moguće da do prvog petka u lipnju, otkriju još noviteta i iznenađenja u vezi ovogodišnjeg omiljenog komunikacijskog događaja na ovom prostoru.

Više o događaju dostupno je na Play Media Day web stranici, kao i na društvenim mrežama Play Media Day Instagram i Facebook.

Play Media Day 06 će se održati zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji sprovodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz financijsku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj. Događaj su podržali i Delegacija EU u BiH, kao i Sara voda.

Vidimo se na Play Media Day 06!

Kopirati
Drag cursor here to close