Uklonite vozila

Potpuna obustava prometa u Zagrebačkoj ulici

Isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.
Gospodarstvo / Flash | 23. 03. 2022. u 10:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

J.P. Komunalno d.o.o Mostar će u skladu sa Programom zajedničke komunalne potrošnje za 2022. godinu te radnog naloga Odjela za ekonomiju, komunalne i inspekcijske poslove Grada Mostar, izvoditi pripremne radove (frezanje postojećeg asfaltnog sloja) na Zagrebačkoj ulici.

Radovi će biti izvođeni dana: 24.3.2022 godine (četvrtak), u periodu: 07:00 – 16:00 h, te će za vrijeme izvođenja radova na ovom lokalitetu promet biti u potpunosti obustavljen, a isti će se preusmjeriti na alternativne pravce.

Obavještavaju se svi građani navedene ulice, kao i građani koji gravitiraju navedenoj ulici, a koji koriste parking prostore duž Zagrebačke ulice, da su dužni svoja vozila ukloniti s navedenog lokaliteta, kako bi se radovi mogli nesmetano izvoditi, u protivnom će se parkirana vozila uklanjati uz asistenciju djelatnika MUP-a HNŽ, priopćeno je iz Grada Mostara.

Iako je Grad Mostar službeno objavio da se radi o programu ''Odjela za ekonomiju, komunalne i inspekcijske poslove'' podsjećamo javnost i Grad da u Mostaru postoji Odjel za gospodarstvo/privredu, komunalne i inspekcijske poslove.

Kopirati
Drag cursor here to close