Kapitalne investicije

Posušje: Javni poziv za dostavu prijedloga projekata za ažuriranje PKI

Gospodarstvo / Flash | 08. 12. 2016. u 14:02 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Općina Posušje uputila je Javni poziv u cilju ažuriranja Programa kapitalnih investicija (PKI) u općini Posušje za 2017. godinu koji je otvoren do 14.12.2016. do 15 sati.

Poziv se odnosi na građane pojedince, javne ustanove, javne institucije, nevladine organizacije, poslovne subjekte, interesne skupine građana i ostale zainteresirane subjekte.

Prijedlozi projekata podnose se isključivo pismenim putem na pripremljenom projektnom obrascu koji je sastavni dio prateće dokumentacije javnog poziva i dostavljaju se u Odjel za razvoj općine Posušje, ured broj 111 svakim radnim danom od 7 do 15 sati.

Projektni obrazac može se preuzeti s općinske web stranice (www.opcina-posusje.ba) ili u uredu općine broj 111.

Za sve dodatne informacije o PKI-u kao i o eventualno potrebnim informacijama u vezi potpunog popunjavanja projektnog obrasca može se obratiti tajniku Tima za ažuriranje PKI-a, u Općini Posušje, ured broj 111 ili na tel. 685 721.

Neblagovremene i nepotpune projektne prijave neće se uzeti u razmatranje, a Javni poziv će biti objavljen na oglasnoj ploči općine Posušje, na općinskoj web stranici i na radio Posušju, objavljeno je na web stranici općine Posušje.

Kopirati
Drag cursor here to close