Prvi put u Bosni i Hercegovini

Pokažite svoje barmenske vještine na Badel Masterclass takmičenju i osvojite 30.000 eura

Ne propustite prijave do 16. veljače na najveće regionalno takmičenje barmena
Gospodarstvo / Flash | 02. 02. 2024. u 15:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve strastvene i kreativne barmene koji žele da pokažu svoje izvanredne vještine u poslu, najveće regionalno takmičenje barmena Badel Masterclass prilika je koja se ne propušta! Sudionici takmičenja će pokazati svoje barmenske vještine na najuzbudljivijem i najvećem barmenskom takmičenju u regiji koje će testirati znanje, vještine i strast prema svijetu pića.

Pored mogućnosti razmjene znanja i iskustva, pobjedniku, koji se bira iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Srbije i Crne Gore zagarantirana je fantastična novčana nagrada od 30.000 eura. Osim glavne nagrade, pobjednik postaje Badelov brend ambasador. Za drugo mjesto zagarantirano je 4.000 eura, dok je nagrada za treće mjesto na takmičenju 2.000 eura.

  / Foto:PR/ Badel Masterclass

Prijave traju do 16. veljače, a vrijedan nagradni fond mnogima će biti poticaj da se prijave. Prijave su otvorene za sve koji ispunjavaju uvjete iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije, a svi iz Crne Gore mogu se prijaviti za takmičenje u Beogradu. Pravila i uvjeti učešća dostupni su na linku Badelmasterclass.com. Nakon provjere uvjeta učešća, svi punoljetni kandidati s prebivalištem u zemlji u kojoj se prijavljuju trebaju da popune pristupne informacije na Badel Masterclass stranici na linku.

  / Foto:PR/ Badel Masterclass

Badel Masterclass će se održati kroz tri uzbudljiva kruga. Prvi krug se sastoji od online provjere teorijskog znanja i održat će se već 18. veljače na web stranici www.badelmasterclass.com nakon provjere prijava. U dalje kvalifikacije ide 20 takmičara koji odgovore na najviše točnih pitanja i u najkraćem vremenskom roku jer se bodovi daju i za brzinu odgovora.

Drugi krug će se održati u pet gradova – Zagrebu, Beogradu (takmičari iz Srbije i Crne Gore), Ljubljani, Sarajevu i Skoplju, a svaki grad će ugostiti najbolje barmene i takmičit će se po 20 kandidata s najviše ostvarenih bodova iz prvog kruga. Ukupno 100 takmičara imat će priliku da pokažu svoje vještine na regionalnom nivou. Treći finalni krug takmičenja okupit će najuspješnije iz drugog kruga. Finale će se održati u Zagrebu od 8. do 16. aprila, a u finalnom krugu nastupit će kandidati iz svih zemalja iz drugog kruga koji će se takmičiti za pobjedu i nagradu od 30.000 eura koja ide najbolje ocijenjenom takmičaru.

Pridružite se najvećem regionalnom takmičenju barmena i pokažite zašto ste najbolji u svom poslu. Prijavite se danas i budite spremni da osvojite osvojiti srca sudija i publike svojim nevjerojatnim talentom i znanjem! Više na badelmasterclass.com.

Kopirati
Drag cursor here to close