Addiko Bank

Paketići za socijalno ugroženu djecu u Čapljini i Bijeljini

Predstavnici Centara u Bijeljini i Čapljini predložili su 56 dječaka i djevojčica u stanju socijalne potrebe koje su zaposlenici Addiko banke obradovali paketićima slatkiša i igračaka.
Gospodarstvo / Flash | 21. 01. 2020. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Projekt zaposlenika Addiko banke ''Jedan paketić za jedan osmijeh'' se od prošle godine, osim u bolnicama i domovima za nezbrinutu djecu, realizira i preko lokalnih centara za socijalni rad. Predstavnici Centara u Bijeljini i Čapljini predložili su 56 dječaka i djevojčica u stanju socijalne potrebe koje su zaposlenici Addiko banke obradovali paketićima slatkiša i igračaka.

''Tridesetak mališana sa područja Bijeljine obradovali smo slatkišima i igračkama u okviru naše akcije 'Jedan paketić za jedan osmijeh' te im uljepšali praznike i raspust'', istaknula je Smiljka Mitrović, voditeljica poslovnice Bijeljina 2 Addiko banke i naglasila da je ova podjela rezultat uspješne suradnje koju imaju s lokalnim centrom za socijalni rad.

Foto: Addiko Bank / Paketići za socijalnu ugroženu djecu u Čapljini

''Posebno nam je drago da smo podjelom paketića obuhvatili i obitelji s troje i četvero djece, koji su posjetili našu poslovnicu i družili se s nama'', izjavila je Božana Perić, voditeljica poslovnice Addiko banke u Čapljini.

Paketići su podijeljeni u okviru akcije ''Jedan paketić za jedan osmijeh'' koju već devetu godinu provode zaposlenici Addiko banke uz podršku obje Addiko banke u Bosni i Hercegovini. Paketić su već ranije podijeljeni malim pacijentima u bolnicama u Mostaru, Sarajevu, Istočnom Sarajevu i Banja Luci, mališanima iz domova za nezbrinutu djecu u Sarajevu i Zenici te mališanima u Tesliću i Gračanici, prema preporuci centra za socijalni rad, priopćeno je iz Addiko Banke.

Kopirati
Drag cursor here to close