Pony

Uručeno 66 bicikala za najsretnije klijente Addiko Banke

66 najsretnijih klijenata Addiko banaka u Bosni i Hercegovini svoje su bicikle odvezli kućama tijekom prethodna dva tjedna.
Gospodarstvo / Flash | 21. 10. 2019. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom posljednjeg Addiko Red Wednesdaya, klijenti koji su aplicirali za kredit i kojima je kredit odobren, bili su u prilici osvojiti crveni Addiko Pony bicikl čija je pojedinačna vrijednost bila 595 KM. 66 najsretnijih klijenata Addiko banaka u Bosni i Hercegovini svoje su bicikle odvezli kućama tijekom prethodna dva tjedna.

Među dobitnicima nagrada je i Dubravka Mićunović iz Trebinja, koja sa našom bankom surađuje od 2005. godine. Prezadovoljna je dosadašnjom suradnjom s Addiko bankom.

''Mislila sam da se radi o šali kad su me nazvali i rekli mi da sam osvojila nagradu. Bicikl koji sam dobila poklonila sam unuku koji ga svakodnevno vozi'', kaže Dubravka.

Alija Fetić iz Mostara najstariji je dobitnik bicikla u okviru ove nagradne igre. Iako ima 71 godinu, Alija svakodnevno koristi bicikl.

''Imam isti ovakav bicikl, koji je već prilično star, pa mi je novi došao u pravom trenutku'', kaže Alija koji je klijent banke već devet godina.

''Dubravku, Aliju, ali i još 64 druga klijenata obradovali smo ovim zaista neobičnim poklonom. Većini njih ovaj simpatični poklon pobudio je lijepe uspomene na djetinjstvo, koje su podijelili sa svojom djecom ili unucima, kojima su poklonili bicikle. Naravno, zadovoljstvo nam je što smo obradovali i dosta klijenata koji su bicikle zadržali za sebe i praktično ih koriste u svakodnevnom životu'', kažu u Addiko banci i napominju da je tijekom listopada, pa do sredine studenog u tijeku promotivna akcija za mobilno bankarstvo Addiko banke, u okviru koje će nagraditi još 14 klijenata u Bosni i Hercegovini.

Imena svih dobitnika Pony bicikala možete pogledati na Addiko FBiH i Addiko RS.

Kopirati
Drag cursor here to close