Odmor sa stilom

Osmjehnite se ljetu uz JUMBO

Jumbo je mislio na svaki detalj ljeta imajući na umu najljepše doživljaje odmora: opuštanje i smijeh.
Gospodarstvo / Flash | 30. 06. 2023. u 16:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znate li što je važnije od odlaska na odmor? Pripreme prije putovanja, kada treba da pažljivo odaberete sve proizvode koji su vam potrebni da vaš odmor bude poseban i nezaboravan. Jumbo se i ove godine pobrinuo za sve što vam treba.

Kao i uvijek, uz MeiMei, vaš odmor će biti “sa stilom”. Tu su torbe za plažu koje se savršeno slažu sa šeširima, ali i s peškirima za plažu. MeiMei je za djecu odabrala posebne kostime s njihovim omiljenim likovima i različitim papučama.

JoJo je posvećen tome da vam bude udobno i zato je pripremio razne proizvode sa svim potrebnim dodacima. Jeste li razmišljali o tome kako bi izgledao opuštajući dan na plaži? Možda da čitate uživajući na ležaljci za plažu, u sjeni suncobrana, ili mirno plutate na dušeku ili flamingu. S kompletom za kampiranje, Vaš godišnji odmor može postati avantura.

Ipak najveća radost ovog ljeta su djeca i njihova želja za igrom. Uz BoBo, zabava poprima drugačiji oblik jer djeca pronalaze sve igračke za plažu, čaše za vodu i zabavne dodatke za beskrajan smijeh u Jumbu. BoBo donosi zabavu i igre ne samo djeci već i odraslima.

Jumbo je mislio na svaki detalj ljeta imajući na umu najljepše doživljaje odmora: opuštanje i smijeh.

Kopirati
Drag cursor here to close