Činimo dobra djela zajedno

Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu s posebnim potrebama

Gospodarstvo / Flash | 14. 05. 2022. u 09:00 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JUMBO je prošlog vikenda s kupcima proslavio 5. rođendan uz zabavni program i dodatne pogodnosti za kupce, te je ovom prigodom izdvojeno i 5% dnevnog prometa u dobrotvorne svrhe. Jumbo 5 godina osluškuje potrebe svojih kupaca, vodi računa o ponudi, kvaliteti usluge i neizostavno brine o društvenom utjecaju na zajednicu.

S glavnim fokusom na djecu i slojeve društva koji imaju specifične potrebe, JUMBO je u proteklom razdoblju u BiH proveo nekoliko značajnih aktivnosti s ciljem pomoći i poboljšanja njihovih života, u okviru društvene odgovornosti.

U sklopu obilježavanja 5 godina postojanja kompanije u BiH, JUMBO je na 2. Međunarodnim igrama djece i mladih s poteškoćama u razvoju koje se održavaju u Mostaru donirao 7 969 KM Centru Los Rosales za djecu i omladinu s posebnim potrebama. Sredstva će biti usmjerena za opremanje dječjeg igrališta.

Foto: PR / Jumbo uručio donaciju Centru Los Rosales za djecu i omladinu s posebnim potrebama

Iz Los Rosalesa su poručili: “S ciljem poticanja aktivnijeg i zdravijeg načina života kompanija Jumbo je pripremila donaciju za kupovinu opreme za dvorište Centra. Važno je istaći da će ovom donacijom kompanija Jumbo omogućiti da Centar bude prva ustanova u Mostaru koja će dobiti ljuljačku za djecu korisnike invalidskih kolica, kao i ostalu opremu namijenjenu za osobe s invaliditetom.“

JUMBO je dio Balfin grupe, jedne od najvažnijih i najuspješnijih investicjiskih grupa u regiji Zapadnog Balkana. U Bosnu i Hercegovinu Jumbo je stigao prije 5 godina i od tada gradi priču o uspjehu jedinstvenim pristupom i brigom prema društvu.

JUMBO se zahvaljuje kupcima koji su doprinijeli činjenju ovog dobrog djela.

Kopirati
Drag cursor here to close