godina trofeja

Održan godišnji vinski party 'Podruma Vukoje'

Gospodarstvo / Flash | 10. 12. 2015. u 10:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekla godina je jedna od najtrofejnijih godina za „Vinariju Vukoje“. Osvojena su brojna priznanja na najvećim europskim i svjetskim manifestacijama vina, a sinoć je u prelijepom ambijentu objekta „Druga kuća“ u Sarajevu održan „Godišnji vinski party Podruma Vukoje 1982“.

Ovu godinu „Vinarija Vukoje“ će pamtiti po izuzetnim nagradama osvojenim za vrhunski kvalitet sorti vina. Prve zlatne medalje su osvojene još u veljači ove godine na sajmu vina u Beogradu. Zatim su uslijedile najveće nagrade u Rimu, a godina se privela kraju sa čak 10 medalja osvojenih na najvećem svjetskom natjecanju vina održanom u Beču.

''Naša vina se grupiraju na Primavera liniju (svježa, proljetna vina koja odlikuju svježe arome i okusi), tradicionalne etikete (Žilavka, Vranac), liniju Tribunia (internacionalne sorte: Pinot Noir, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, roze od Caberneta) i premium liniju (probirne berbe i duža odležavanja: Zlatna Selekcija, Vranac Rezerva, Crvena Selekcija i Carsko Vino). Iskoristili smo ovu priliku da na jednom lijepom druženju i u prelijepom ambijentu, proslavimo veoma uspješnu poslovnu godinu i omogućimo degustaciju naših vrhunskih sorti vina, posebno vina koja su osvojila nagrade na najvećim natjecanjima'', rekao je Radovan Vukoje.

Vinarija Vukoje i na ovaj način nastavlja svoju vrhunsku vinsku priču i opravdava status najbolje vinarije u regiji Jugoistočne Europe kao i svoju lidersku poziciju u bh. vinogradarstvu.

Kopirati
Drag cursor here to close