Dobit ćete razglednicu …

Od 18. srpnja kolektivni godišnji u Gradskoj upravi Mostara

Gospodarstvo / Flash | 14. 07. 2016. u 12:37 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Službenici i namještenici Gradske uprave Mostara, sukladno odluci mostarskog gradonačelnika, prvi dio kolektivnog godišnjeg odmora koristit će u razdoblju od 18. srpnja do 12. kolovoza 2016. godine.

Kako je priopćeno iz Gradske uprave Grada Mostara, ova odluka ne odnosi se na pripadnike Profesionalne vatrogasne postrojbe Mostar.

U organizacijskim jedinicama Gradske uprave Mostara, u razdoblju korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, bit će organizirano kontinuirano obavljanje pojedinih poslova iz njihove nadležnosti.

Službe za opću upravu i gradska područja radit će i u vrijeme kolektivnog godišnjeg odmora, ali u smanjenom obimu.

U razdoblju od 1. srpnja do 31. kolovoza za svaki segment osiguran je po jedan šalter (izdavanje izvoda, prijem zahtjeva i ovjere dokumenata te radnih knjižica) na svakoj lokaciji, kao i kontinuitet u pozadinskom dijelu rada (provođenje promjena u matičnim knjigama po dostavljenim službenim aktima, te slanje izvještaja u druge općine i institucije).

Stranke mogu koristiti prednosti Središnjeg matičnog registra te zatražiti izvod po mjestu prebivališta bez obzira na mjesto rođenja u Federaciji BiH.

Izvodi iz matičnih knjiga mogu se dobiti na svim lokacijama područnih i mjesnih ureda Grada Mostara, podsjećaju iz Gradske uprave Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close