Savezna kriminalistička policija

Njemačka FUP-u donirala pet vozila

Ambasadorica Uebber donaciju Savezne kriminalističke policije, u ukupnom iznosu od 107.504,23 eura, uručila je zamjeniku direktora Federalne uprave policije Ensadu Kormanu.
Gospodarstvo / Flash | 17. 12. 2021. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U prostorijama Federalne uprave policije je održana svečana primopredaja donacija koju je preko Ambasade Savezne Republike Njemačke uručila Savezna kriminalistička policija (BKA). Ambasadorica Uebber donaciju Savezne kriminalističke policije, u ukupnom iznosu od 107.504,23 eura, uručila je zamjeniku direktora Federalne uprave policije Ensadu Kormanu u cilju podrške u borbi protiv teškog i organiziranog kriminala.

Predmet donacije je pet motornih vozila, namijenjenih podršci izvršavanja sigurnosno relevantnih zadataka u području suzbijanja teškog i organiziranog kriminala. Ova donacija nastavak je dobre suradnje i pomoći Savezne Republike Njemačke Federalnoj upravi policije s ciljem poboljšanja sigurnosnih aspekata u radu policijskih organa u Bosni i Hercegovini.

Zamjenik direktora Federalne uprave policije Ensad Korman se zahvalio na uručenoj donaciji i istakao zahvalnost za ulogu Savezne Republike Njemačke u unaprijeđenju sigurnosti i stabilnosti u Bosni i Hercegovini. Također je istaknuta i dosadašnja suradnja sa policijskim organima u Saveznoj Republici Njemačkoj, sa posebnim osvrtom na suradnju sa Saveznom kriminalističkom policijom Njemačke, te se razgovaralo o načinima šire i sveobuhvatnije suradnje.

Kopirati
Drag cursor here to close