Petak, 12.3.2021.

Najveća europska outdoor platforma na Adriatic Outdoor Adventure forumu

Forum Adriatic Outdoor Adventure odvija se u okviru projekta „Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural“ koji financira EU.
Gospodarstvo / Flash | 11. 03. 2021. u 15:35 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Thomas Bullmann iz Outdooractive, najveće europske outdoor platforme bazirane u Njemačkoj, sudjelovati će na okruglom stolu foruma Adriatic Outdoor Adventure koji se održava u petak, 12.03.2021. godine, od 14:00 do 17:00 sati. Zainteresirani posjetitelji program mogu pratiti putem Zoom aplikacije, sudjelovanje na forumu je besplatno, a registracija je obavezna putem linka.

Digitalne usluge moraju predvoditi oporavak
Bullmann vjeruje da će turizmu trebati vremena za oporavak od pandemije, odnosno približavanje brojkama ostvarenim u 2019. godini. Dalekih će putovanja u svakom slučaju barem kratkoročno biti puno manje nego istraživanja domaćih tržišta i najbližeg susjedstva, što zahtjeva manje investicija u razvoj infrastrukture. Prema Bullmannu digitalne usluge odigrati će ključnu ulogu u procesu oporavka, od podrške u planiranju i fleksibilnosti u naručivanju usluga do smjernica posjetiteljima na licu mjesta.

Digitalna budućnost jadranskog zaleđa
Bullmann se slaže da jadransko zaleđe ima velik potencijal u outdoor turizmu te ističe korake u neophodnom tehnološkom razvoju. „Mnoge internetske stranice nisu povezane sa širim digitalnim ekosustavom“ upozorava. „Sadržaj se mora distribuirati strateškim partnerima. Obećanja pružatelja usluga ne smiju odudarati od korisničkih očekivanja i iskustava, primjerice sigurnost mora biti važnija od cijene. Čak i najmanji dionici u zaleđu trebaju biti dio strategije odredišnog marketinga.“ Rasprava o ovim i drugim najboljim praksama sigurno će privući veliku pozornost na panelu u petak.

Forum Adriatic Outdoor Adventure odvija se u okviru projekta „Biciklističke rute za unapređenje prirodne i kulturne baštine Hercegovine i Crne Gore – Cycling Rural“ koji financira EU. Organizator je Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije. Cilj je upoznati turistički sektor s projektima i inicijativama koje su zaživjele na našim prostorima i istaknuti uspješne priče. Program foruma je dostupan na linku 

Kopirati
Drag cursor here to close