kratka okupljanja

Mostar: U veljači Inicijativa Startup Europe Week

Gospodarstvo / Flash | 25. 01. 2016. u 14:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji poslovnog parka SPARK i razvojne agencije REDAH, u prostorijama SPARK-a u Mostaru 4. veljače, s početkom u 14 sati, održat će se konferencija Startup Europe Week (SEW).

Riječ je o dvosatnoj konferencijina kojoj će predstavnici Ministarstva gospodarstva i Ministarstva financija Hercegovačko-neretvanske županije (HNŽ) te REDAH-a i SPARK-a dati konkretne savjete i primjere potpore i resursa za poduzetnike, a posjetitelji će imati dovoljno vremena za postavljanje pitanja i saznavanje informacija iz prve ruke.

Događaj je namijenjen startupima/poduzetnicima, ali i svim organizacijama koje ih podržavaju, priopćeno je iz SPARK-a.

Ova lokalno-organizirana kratka okupljanja i druženja će okupiti poduzetnike i startupe na regionalnoj razini, pri čemu će posjetitelji dobiti sve informacije o mogućnostima financiranja od strane organizacija u našoj državi i od strane Europske unije.

Inicijativa Startup Europe Week se svake godine početkom veljače u isto vrijeme održava u brojnim europskim gradovima u više od 40 država, a ove godine na mapi je Bosna i Hercegovina, i to s čak dva grada - Sarajevo i Mostar, navode u SPARK-u.

Događaj je besplatan, no broj mjesta je ograničen, pa se što prije prijavite klikom na “Buy tickets” na https://www.amiando.com/sew-mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close