Nova era poslovanja

Mostar potpisuje ugovor sa Air Serbiom u petak

Ovaj korak simbolizira novi početak za Zračnu luku Mostar, obećavajući bolju povezanost i više opcija za putnike, prenosi Zamaaero.
Gospodarstvo / Flash | 01. 02. 2024. u 12:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak, Zračna luka Mostar ulazi u novu eru svojeg poslovanja, te potpisuje dugo očekivani ugovor s Air Serbiom. 

Ovaj korak simbolizira novi početak za Zračnu luku Mostar, obećavajući bolju povezanost i više opcija za putnike, prenosi Zamaaero

Istovremeno, uzbuđenje raste oko razgovora s kompanijom SkyAlps. Do kraja tjedna očekuje se da će SkyAlps objaviti početak svojih operacija, nakon intenzivnih pregovora s turističkim agencijama o zakupu kapaciteta.

Zračna luka Mostar, međutim, insistira da dio karata ostane dostupan za slobodnu prodaju, želeći osigurati pristupačnost letova svojim putnicima.

Nažalost, letovi s LOT-om ove godine neće biti pokrenuti zbog kasnog planiranja i nezadovoljavajućeg potencijala za punjenje.

Ipak, u dogovoru s LOT-om, Mostar se priprema za uvođenje letova za Varšavu u sezoni 2025.

Ovo planiranje unaprijed pokazuje strateško razmišljanje uprave zračne luke i obećava uzbudljive nove mogućnosti za putnike.

Mostar također vodi ozbiljne pregovore s kompanijom SkyAlps o uspostavljanju baze u 2025. godini, što bi moglo značiti značajan porast broja linija i daljnje širenje mreže letova.

Ovo je jasan pokazatelj ambicioznih planova Mostara za jačanje svoje pozicije kao ključne zračne luke u regiji.

Sve u svemu, Zračna luka Mostar s pravom se može ponositi svojim postignućima i planovima. Uz podršku lokalne zajednice i strateške partnere kao što su Air Serbia i SkyAlps, Mostar je na putu da postane još važniji igrač u zračnom prometu.

Ovo je, bez sumnje, veliki korak naprijed za Mostar i njegovu zračnu luku, otvarajući vrata novim prilikama i povezivanju s cijelim svijetom.

Video: Bljesak.info
Kopirati
Drag cursor here to close