Ulica kralja Petra Krešimira IV

Mostar: Komunalci ne mogu odvoziti smeće zbog neodgovornih pojedinaca, stanovnici suočeni sa smradom

Djelatnici JP Komunalno d.o.o. Mostar ne mogu odvoziti smeće zbog nepropisno parkiranih automobila u Ulici kralja Petra Krešimira IV.
Gospodarstvo / Flash | 25. 03. 2024. u 14:21 S. Bošnjak | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Djelatnici JP Komunalno d.o.o. Mostar obavijestili su građane o problemima s kojima se suočavaju u Ulici kralja Petra Krešimira IV ispred ulaza 26, 28 i 30.

"Zbog trenutačnih radova na prometnici koja je u izgradnji, kao i zbog nepravilno parkiranih vozila, nažalost smo onemogućeni u pravilnom pristupu i odvozu otpada na navedenoj lokaciji. Ovim putem molimo i apeliramo na sve stanovnike da privremeno odlažu svoj otpad na neko drugo najbliže dostupno mjesto dok se situacija na prometnici ne sredi", poručili su iz ovog poduzeća.

Dodaju kako će im "vaša suradnja omogućit da nastavimo s učinkovitim odvozom otpada i održavanjem čistoće našeg grada. Zahvaljujemo na razumijevanju i suradnji".

"Ne možemo ostati od smrada, ne znamo što trebamo uraditi kako bi se i policija malo aktivirala obzirom da su se svaki put oglušili na naše pozive", kazao je stanovnik te ulice za naš portal.

Podsjetimo, prije samo par dana pisali smo o problemu s kojim se suočavaju stanovnici te ulice zbog konstantnog gomilanja sve većeg broja automobila, a kako su za naš portal kazali stanovnici "svi su gluhi kad treba pomoć malom čovjeku".

"Svakodnevno pozivamo policiju, obraćamo se Gradskoj upravi Grada Mostara, ali pomoć nam ne dolazi. Ne možemo proći do vlastitih domova, svi su gluhi kad treba pomoć malom čovjeku, a ne čovjeku s košuljom i kravatom", istaknuli su stanovnici ove ulice za naš portal.

Inače, rekonstrukcija ove ulice stvorila je problem zbog ogromnih gužvi koje se stvaraju u gradu svaki dan budući da vozači do bolnice moraju dolaziti propisanim obilaznicama.

Podsjetimo, od samog početka najavljene rekonstrukcije bio je nepoznat rok njegovog izvršenja budući da nije bilo javno objavljeno do kada je predviđen rok izvršenja radova, tako da se ne zna do kad će građani "uživati" u gužvama, vozači u "besplatnom parkingu", a stanovnici te ulice u smetnjama pri prilasku svojim domovima i u "miomirisu" koji ulazi u njihove domove.

Kopirati
Drag cursor here to close