Ulica kralja Petra Krešimira IV

Mostar: Vozači asfaltiranu prometnicu shvatili kao besplatan parking

Stanovnici Ulice kralja Petra Krešimira IV suočavaju se sa sve većim brojem automobila koji su asfaltiranje te ulice shvatili kao besplatan parking.
Gospodarstvo / Flash | 22. 03. 2024. u 15:28 B.S. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postavljanje asfalta u Ulici kralja Petra Krešimira IV vozači u Mostaru su shvatili kao besplatan parking za onoga tko prvi "uhvati" mjesto.

Naime, u Ulici kralja Petra Krešimira IV još uvijek traju radovi na rekonstrukciji, a nakon što je postavljen asfalt, stanovnici te ulice, kao i ostali građani koji se nađu u toj ulici svjedoče svakodnevnom gomilanju sve većeg broja automobila čiji su vlasnici asfaltiranje te prometnice shvatili i iskoristili kao besplatan parking.

Stanovnici te ulice su ogorčeni, te kako su kazali za Bljesak.info, "svi su gluhi kad treba pomoć malom čovjeku".

"Svakodnevno pozivamo policiju, obraćamo se Gradskoj upravi Grada Mostara, ali pomoć nam ne dolazi. Ne možemo proći do vlastitih domova, svi su gluhi kad treba pomoć malom čovjeku, a ne čovjeku s košuljom i kravatom", istaknuli su stanovnici ove ulice za naš portal.

Inače, rekonstrukcija ove ulice stvorila je problem zbog ogromnih gužvi koje se stvaraju u gradu svaki dan budući da vozači do bolnice moraju dolaziti propisanim obilaznicama.

Podsjetimo, od samog početka najavljene rekonstrukcije bio je nepoznat rok njegovog izvršenja budući da nije bilo javno objavljeno do kada je predviđen rok izvršenja radova, tako da se ne zna do kad će građani "uživati" u gužvama, vozači u "besplatnom parkingu", a stanovnici te ulice u smetnjama pri prilasku svojim domovima.

Kopirati
Drag cursor here to close