Agropet

Mostar dobiva najmoderniji centar za poljoprivredu i kućne ljubimce!

Gospodarstvo / Flash | 28. 09. 2023. u 10:30 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika vijest za sve poljoprivrednike i prijatelje kućnih ljubimaca u Mostaru i okolici, jer sve je spremno za veliko otvorenje nove poslovnice Agropet-a u subotu, 30.09. od 9.00 h zajedno s otvorenjem najvećeg hercegovačkog lanca supermarketa - Namex tržnog centra na Buni.

Agropet nudi bogatu ponudu poljoprivrednog asortimana - od sjemena i gnojiva do alata i opreme.

S druge strane, ljubitelji kućnih ljubimaca također će pronaći širok izbor proizvoda, hrane, igračaka i opreme za svoje krznene članove obitelji.

Otvorenje Agropeta u Mostaru označava korak naprijed za poljoprivrednike i ljubitelje kućnih ljubimaca, pružajući im pristup najnovijim proizvodima i stručnom savjetovanju na jednom mjestu.

Najbolja vijest je da vas očekuju i posebni popusti koji će dodatno olakšati vašu kupovinu, a da zabava ne bi izostala, bit će organiziran catering te niz zabavnih aktivnosti za cijelu obitelj. Ovo je prilika da provedete subotnje jutro s obitelji, istražite široku ponudu Agropet trgovine i uživate u raznovrsnim aktivnostima koje su pripremljene za sve posjetitelje.

Stoga, označite datum u kalendaru i pridružite se velikom otvorenju Agropeta u subotu, od 9.00 h u sklopu Namex tržnog centra na Buni.

Točna lokacija: https://maps.app.goo.gl/RDp44w32Nkp4DzF88.

Agropet, najmodernija trgovina za agrar, stočarstvo i kućne ljubimce!

Kopirati
Drag cursor here to close