Derubis 44 fly

Luksuzna jahta proizvedena u brodogradilištu u Vitezu otpremljena za Costa Ricu

Novi model od ukupno 13.50 m dužine, predstavlja najluksuznije i najkomfornije izdanje broda u svojoj klasi do sada. Vanjski izgled ove jahte krase 3 palube, sa osam sjedećih mjesta na fly bridge-u i dva sunčališta.
Gospodarstvo / Flash | 13. 05. 2023. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jahta proizvedena u Bosni i Hercegovini, točnije u brodogradilištu u Vitezu, otpremljena je za daleku Costa Ricu, objavljeno je na Facebook stranici. Iz kompanije su joj poželjeli sretan put. Riječ je o jahti Derubis 44 fly.

Također su, u objavi, spomenuli partnere, odnosno brojne domaće kompanije s kojima su sarađivali na izradi ove luksuzne jahte.

Uspješna priča Derubis Yachts počela je prije nešto više od 20 godina. Godine 2019, pokreće se proizvodnja katamarana i u Bosni i Hercegovini, općina Vitez. Dvanaest godina nakon nagrađivanih modela 37 fly „pleasure“ i 37 „work“ version, završen je razvoj za pokretanje proizvodnje modela Derubis 44 fly.

Dugogodišnje iskustvo i znanje rezultiralo je kreiranjem broda za charter za ukupno 8 + 4 osoba, sa četiri dvokrevetne kabine i pomoćnim ležajima, te četiri odvojene velike kupaonice s tuš kabinama. Novi model od ukupno 13.50 m dužine, predstavlja najluksuznije i najkomfornije izdanje broda u svojoj klasi do sada. Vanjski izgled ove jahte krase 3 palube, sa osam sjedećih mjesta na fly bridge-u i dva sunčališta.

Kopirati
Drag cursor here to close