Krade Čapljinit titulu

Ljubuški želi postati 'Cvijet Hercegovine'

Gospodarstvo / Flash | 31. 07. 2017. u 21:25 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubuški se iz dana u dan sve više uređuje a pojedine ulice dobile su i novu konstrukciju.

Inače, pćina Čapljina dobitnica je ovogodišnje nagrade”BiH Green Awards 2017”, prestižnog priznanja najljepšeg i najuređenijeg grada u BiH.

Čapljina je većinom glasova neupitno opravdala titulu 'Cvijet Hercegovine'. Međutim, mnogi Ljubušaci se spravom pitaju hoće li to priznanje iduće godine dobiti Ljubuški, piše Radio Ljubuški.

Naime, u Ljubuškom se posljednjih godina izuzetno puno radi na uređenju grada, a Ljubuški je iz dana u dan sve ljepši. Tako je prije mjesec dana završeno uređenje Ulice 4. brigade HVO-a Stjepana Radića čime je uže središte grada dobilo sasvim novi izgled.

Ulica je kompletno urađena, od zgrade starog MUP-a do zgrade Općine. Postavljena je nova kolnička konstrukcija – asfalt, urađena je rekonstrukcija kanala u koji su položene cijevi za oborinsku i fekalnu odvodnju, postavljen je novi nogostup, posađen drvored i urađena rekonstrukcija rasvjete. Ukupna investicija spomenutih radova u toj ulici iznosi oko 200 000 KM. Tako je ulica koja je slovila za „ruglo grada“ postala jedna od najljepših ulica u gradu.

''Završetkom tih radova, uz radove koji su u posljednje dvije godine izvedeni u središtu grada, slobodno možemo kazati da je središte Ljubuškog uz Čapljinu jedno od najljepših, najuređenijih i najčistijih ne samo u Hercegovini već i u cijeloj BiH'', piše Radio Ljubuški.

Kopirati
Drag cursor here to close