Ured Vlade ŽZH za europske integracije

Ljubuški: Dvije radionice o obiteljskom mikropoduzetništvu u turizmu

Ciljana skupina ove radionice su svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.
Gospodarstvo / Flash | 12. 12. 2018. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otvoren je poziv na radionicu ''Obiteljsko mikropoduzetništvo u turizmu - obiteljski smještaj - Posao za cijelu obitelj'' u okviru projekta ''Razvoj i diversifikacija turističke ponude u Županiji Zapadnohercegovačkoj'' čiji je koordinator projektnih aktivnosti Ured Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

Radionica će se održati u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine te u utorak, 18. prosinca 2018. godine, s početkom u 9:30 sati u hotelu ''Bigeste'' koji se nalazi u Ulici hrvatskih branitelja 69 u Ljubuškom.

Ova radionica se odnosi na razvoj ruralnog turizma u Županiji Zapadnohercegovačkoj, a biti će predvođena od strane stručnjaka za razvoj ruralnog turizma Nede Pinezića. Ciljana skupina ove radionice su svi potencijalni zainteresirani iznajmljivači privatnog smještaja u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Na radionici će biti obuhvaćeni svi važni elementi vezani za ruralni razvoj te pojašnjenja za pokretanje privatnog smještaja u domaćinstvu. Također će biti detaljno opisane najtraženije vrste smještaja, potencijalna konkurencija, ciljane skupine, pripremanje objekta za posao i propisi, marketing promocija i prodaja, kalkulacija cijena i troškova, obiteljsko mikropoduzetništvo te ostali najvažniji čimbenici koji će pridonijeti što kvalitetnijem razvoju ruralnog turizma i ponude u ovom smislu u Županiji Zapadnohercegovačkoj.

Ova aktivnost je financirana u okviru projekta MarketMakers, koji je dio napora Švicarske vlade za pomoć Bosni i Hercegovini na putu prema europskim integracijama, a čine ga konzorcij Helvetas Swiss Intercooperation i Kolektiv d.o.o.

Vaše sudjelovanje biti će od izuzetne važnosti za izradu kvalitetnog Plana razvoja turizma Županije Zapadnohercegovačke, odnosno stvaranja podloge za dobro pozicioniranje Županije Zapadnohercegovačke na turističkoj karti, stoji u pozivu iz Ureda Vlade ŽZH za europske integracije.

Kopirati
Drag cursor here to close