Uoči Mostarskog sajma

Krišto u Mostaru dočekuje Vučića

Krišto će u Zračnoj luci Mostar, dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava izravne zračne linije između Beograda i Mostara.
Gospodarstvo / Flash | 14. 04. 2024. u 14:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predsjedateljica Vijeća ministara BiH Borjana Krišto boravit će 15. i 16. travnja u Mostaru gdje će nazočiti svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma gospodarstva, te održati niz bilateralnih susreta s visokim zvanicama.

Krišto će, 15. travnja u 16:30 sati, u Zračnoj luci Mostar, dočekati predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, čime će se obilježiti uspostava izravne zračne linije između Beograda i Mostara. Tom prigodom planirane su izjave za medije u Zračnoj luci Mostar.

U 17:00 sati održat će se sastanak Predsjedateljice Krišto, dopredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića i predsjednika Aleksandra Vučića u VIP salonu u Zračnoj luci Mostar.

Podsjetimo, mostarski sajam gospodarstva bit će otvoren 16. travnja, a očekuje se da će nazočiti visoke delegacije iz Srbije i Hrvatske, s predsjednicima i premijerima na čelu.

Na 25. Mostarskom sajmu, koji će trajati do 20 travnja, bit će prisutno 800 izlagača iz 30 zemalja svijeta, a zemlja partner je Republika Hrvatska čiji će aktualni premijer Andrej Plenković najvjerojatnije otvoriti manifestaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close